TORNAR
PUBLICITAT

El CEINA enceta una formació de cara als comerciants per "re-aprendre" en l'era digital

Les sessions atansaran al comerciant a les noves formes i perfils de consumidor

societat
Dijous, 13 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Davant les noves possibilitats tecnològiques, els sectors més tradicionals de l'economia s'han de reposicionar i adaptar-se. A partir de la setmana vinent, el CEINA enceta una formació dedicada als comerciants per a posar-se a l'alçada dels nous reptes.

PUBLICITAT

Formació subvencionada per al comerç. Això és el que ofereix CEINA a partir del 18 de juny, amb l'objectiu "que els comerciants puguin conèixer més i millor els consumidors actuals" i quina és la relació d'aquests amb les botigues de proximitat.  La formació és oberta a tots els comerciants de l'Anoia. Remarquen que "re-aprendre" en l'era digital "és una gran oportunitat per al comerç, i més encara compartir experiències amb altres comerciants". 

La formació, per tant, es focalitza a entendre el nou consumidor, cosa "fonamental per al comerç" així com una formació "que a l'era de la tecnologia i la digitalització és bàsica perquè el comerç pugui adaptar noves formes d'actuar, vendre i promocionar-se entre un públic híper connectat". CEINA ofereix a les associacions de comerciants tot l'assessorament necessari per crear els seus propis plans de formació, com es gestionen fons públics d'actualització professional i integrar de forma més segura el seu propi sistema de transformació digital. Per a més informació www.ceina.com/agenda.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.