TORNAR

El Consell comença la distribució de targes moneder per substituir les beques menjador

Les targes seran vàlides fins que finalitzi el confinament i es reobrin les escoles

societat
Dilluns, 23 març 2020. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Cada ajuntament de la comarca ha rebut les targes i les repartirà a les diferents famílies beneficiàries de les beques menjador. Cada tarja té una "prècarrega" que equival a deu dies d'àpats.

L'ens comarcal engega la distribució, entre les famílies beneficiàries de beques menjador, de targetes moneder que poden ser utilitzades en supermercats i botigues d'alimentació. És una solució per garantir la correcta alimentació, mentre durin les mesures de l'estat d'alarma a causa del coronavirus, de tots escolars que reben una beca per al servei de menjador del seu centre educatiu.

La setmana passada es va concertar prèviament l'hora i lloc de lliurament de les targetes amb cadascuna de les famílies. Divendres, un cop rebudes les targetes moneder enviades per la Generalitat de Catalunya, aquestes es van distribuir entre els diferents ajuntaments del territori que, entre el mateix divendres i aquest dilluns, n'han iniciat el repartiment. Cada consistori vetlla perquè aquest es faci de la manera més àgil possible i sempre garantint les mesures de seguretat per a la contenció de la pandèmia.

Les targetes que s'han lliurat tenen una precàrrega equivalent al cost de deu dies d'àpats de menjador, amb efectes retroactius des de l'inici del confinament. Posteriorment, es
recarregaran automàticament en funció dels dies que s'allargui el tancament de les escoles. La vicepresidenta de Serveis a les Persones del Consell, Carme Zaragoza, agraeix "la
imprescindible tasca de les tècniques i els tècnics del Consell, que ha estat clau per a trobar una solució eficaç a una problemàtica sobrevinguda que requeria una reacció el més àgil possible; avui afortunadament ja tenim en marxa un recurs molt útil per a fer costat a famílies que ho necessitaven en l'actual situació".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.