//Plugins sense CDN ?>
En les dues jornades que el bagenc Món Sant Benet va acollir de la festa gastronòmica Alícia't, s'hi van desplegar més de 150 activitats relacionades amb la millora de la salut de les persones a través de l'alimentació i una d'elles va tenir protagonisme igualadí. David Andrés va confeccionar tres plats amb marcat accent anoienc.
L'igualadí David Andrés ha participat aquest cap de setmana a la festa Alícia't sobre cuina saludable i de proximitat, que van organitzar al Món Sant Benet la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Diputació de Barcelona. El que és xef del restaurant Somiatruites va fer una demostració de tres plats de cuina saludable i de proximitat, preparant la "Ceba farcida d'Igualada", la "Sopa de pa i all amb cigronet de l'Alta Anoia" i el "Rissoto carbonara".
La demostració del que també és cap de cuina del restaurant Àbac va tenir molt èxit entre el públic i pretenia posar l'accent en l'essència de la festa Alícia't: receptes molt nostrades i tradicionals, elaborades amb productes de la terra, però amb el toc creatiu i innovador que hi afegeix el xef David Andrés. A més de la demostració gastronòmica, Andrés va fer una ponència sobre com ha portat l'alta gastronomia al barri del Rec d'Igualada, amb el seu restaurant, el Somiatruites, a un preu assequible; un somni ja fet realitat pel xef i el seu germà, l'arquitecte Xavi Andrés.