//Plugins sense CDN ?>
David Andrés és, per tercer any seguit, el millor xef jove de la Península. Un títol, el del San Pellegrino Young Chef peninsular, que li permetrà lluitar l'any vinent pel títol mundial.
No es mou del tro. Aquest dilluns l'igualadí avid Andrés era proclamat per tercer any consecutiu millor xef jove d'Espanya i Portugal, després de competir amb els deu finalistes de la península ibèrica. Aquesta victòria, permetrà al jove xef lluitar pel títol mundial, que es disputarà a Milà, Itàlia, l'estiu del 2018, i pel qual haurà de pugnar amb una vintena de cuiners d'arreu del món.
L'igualadí David Andrés vencia la final regional ibèrica amb el plat "Buscant l'ús integral de la tonyina", una proposta gastronòmica que gira al voltant de parts de la tonyina del mediterrani poc explotades en la gastronomia tradicional. Amb aquest plat, el xef vol reivindicar l'aprofitament de la tonyina, un dels peixos més apreciats del mediterrani però del qual només se n'aprofiten algunes parts, com el llom i la ventresca. El jurat d'aquesta prova regional, estava format pels reconeguts xefs Josean Alija, del restaurant Nerua Guggenheim Bilbao; Henrique Sá Pessoa, del restaurant Alma, situat a Lisboa; i Oriol Castro, del restaurant Disfrutar de Barcelona. El darrer, Castro, serà el mentor de David Andrés en aquest concurs de San Pellegrino, és a dir, el guiarà i l'assessorarà fins a la Gran Final de Milà.
En les dues edicions anteriors, el xef igualadí va ser l'únic del món en repetir participació a les finals mundials celebrades a Milà. L'any passat es va quedar a les portes; entre els tres millors xefs joves del món i, enguany, torna a tenir l'oportunitat de lluitar per aconseguir-ho.