TORNAR

El Dimarts de Diàlegs es reinventa en la sessió d'aquest dimarts

El debat més metafísic, en la propera edició

societat
Dilluns, 12 juny 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Dimarts de Diàlegs passa en la seva propera sessió al Jardí Prohibit de l'Ateneu. Els impulsors del format que modera Jordi Cuadras obren als igualadins i les igualadines com ha de ser el futur de DdD.

La sessió de juny de l'espai de debat i reflexió d'Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) es dedicarà a planificar el seu futur del propi format. Serà amb la pregunta "Quin debat li falta a Igualada?". Ho vol fer tot convocant els qui han estat els veritables protagonistes de totes les sessions de DdD: els ciutadans d'Igualada. Se'ls demana que en aquesta ocasió expressin les seves opinions sobre el mateix DdD, marquin temes i proposin nous formats per les sessions. Es convoca a tothom qui tingui idees, ganes o simplement vulgui escoltar i participar d'una pluja d'idees que dibuixi com continuar incentivant el debat a Igualada. Serà aquest dimarts, 13 de juny, a les 8 del vespre.

La Sala de Socis plena, en un dels DdD anteriorsEn aquesta ocasió, també serà a l'Ateneu, però es passa a un altre escenari: el Jardí Prohibit. Una sessió de treball a la fresca, que es planteja d'aquesta manera perquè l'equip de DdD sempre ha concebut que aquest espai de debat i reflexió és una eina feta des de la societat civil i per a la societat civil i, per tant, aquesta la seva veritable propietària. Per tant, es vol que siguin els mateixos igualadins els que diguin cap on ha de caminar DdD i com pot seguir construint i servint a la ciutat.

DdD vol iniciar aquesta nova etapa després de l'estiu un cop fetes 30 sessions amb debats sobre 30 temes que afecten Igualada amb 30 ponents externs, 162 convidats a la 'Fila 0' i 2.600 persones de públic. Amb la sessió 31, que va voler ser una projecció al futur amb el títol "Què ha de ser Igualada quan sigui gran?", es va culminar una primera etapa de Dimarts de Diàlegs i ara es començarà a embastar la segona. L'objectiu, però, continua essent exactament el mateix amb el qual aquest va néixer al gener del 2014 a l'Ateneu Igualadí: promoure el debat, el diàleg i la discussió com a eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat. La web de la iniciativa és dimartsdedialegs.cat i s'hi poden veure vídeos de resum de totes les sessions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.