TORNAR

La Diputació elabora el document del POUM de Castellfollit de Riubregós

El document ha de passar per ple per l’aprovació inicial

societat
Dijous, 18 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El ple de Castellfollit de Riubregós haurà de resoldre l'aprovació inicial del pla urbanístic de la població. El document l'ha elaborat la Diputació de Barcelona. 

L'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós ha rebut de la Diputació el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per a la seva aprovació inicial. El POUM és un instrument d'ordenació integral del territori, que adapta el planejament municipal a les directrius territorials supramunicipals i a les determinacions de la legislació urbanística vigent.

El document adapta el planejament municipal a la dinàmica evolutiva pròpia del municipi. El planejament vigent presenta una manca de definició i dificultats per la gestió dels elements cabdals de l'ordenació urbanística i, en alguns casos, una limitació per l'exercici de l'activitat productiva i econòmica del municipi. El nou text recull les prescripcions i informes dels organismes rebuts durant el tràmit de consultes al qual s'ha sotmès l'avanç de POUM en el tràmit d'avaluació ambiental estratègica ordinària, perfilant les determinacions del pla territorial, fent propostes molt més sostenibles amb el territori, i ordenant el creixement residencial sense malmetre els espais de valor paisatgístic que voregen el nucli urbà i adequant-lo a la realitat del sòl no urbanitzable.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.