//Plugins sense CDN ?>
El xef igualadí del Somiatruites continua en la pugna del concurs més prestigiós del món culinari, el San Pelligrino Young Chef, que es decidirà en pocs mesos. Al mateix temps, segueix sent una de les ninetes dels ulls de la revista Forbes, que l'ha reconegut com un dels joves referencials a l'Estat.
La revista Forbes España ha elaborat aquest mes d'octubre la llista 30 Under 30, que distingeix als joves més innovadors i inspiradors de l'Estat espanyol, menors de 30 anys. En ella hi consta el xef igualadí David Andrés. Aquesta setmana, els dies 4 i 5 d'octubre tindran lloc a Madrid dos actes on hi participarà el David, d'una banda, un sopar amb l'exembaixador d'Estats Units, James Cortos, el dia 4, i el dia 5 es fan una sèrie de debats i taules rodones amb els membres de la llista, el David participarà a la taula rodona '¿Se puede conseguir éxito comercial sin sacrificar el componente artístico?', a 2/4 de 5 de la tarda.
De fet, Andrés, xef del restaurant igualadí Somiatruites, ja va ser escollit fa uns mesos per Forbes com un dels joves més influents d'Europa, a la llista Under30. El que és també cap de cuina del restaurant Àbac de Barcelona planteja nous reptes i aquesta primavera va anunciar que, junt amb el seu germà, planifiquen construir un hotel sobre l'estructura actual del Somiatruites.