TORNAR
PUBLICITAT

La Fundació Pinnae obre una línia d'ajuts per accions d'intervenció social al territori

Amb l’aval de la Fundació Pere Tarrés, els projectes s’adrecen a l’Anoia, el Penedès i el Garraf

societat
Divendres, 6 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La fundació penedesenca Pinnae obre aquest 2018 una línia d'ajuts d'Impuls Social per a projectes "destinats a les persones i col·lectius més vulnerables" del territori. La convocatòria s'obre a iniciatives a quatre comarques, entre elles l'Anoia.

PUBLICITAT

Amb una dotació total serà de 100.000 euros, l'entitat amb seu a Vilafranca del Penedès cerca projectes que es desenvolupin a les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, El Baix Penedès i el Garraf pensats en clau social. La Fundació "vol posar en valor el compromís adquirit amb el teixit social més vulnerable del nostre territori, aportant recursos per pal·liar la pobresa i la marginació més pròxima i sovint poc visibilitzada". Les sol·licituds que es poden presentar han de tenir com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d'exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats sòcio-educatives.

En aquest sentit, Martí Solé, president, explica "iniciem un camí nou dins de la Fundació Pinnae, que esperem que puguem repetir en els pròxims anys i cada any vagi en augment". Antoni Gistau, Director Tècnic de la Fundació Pinnae, insta a totes les entitats de les quatre comarques a "enviar els seus projectes per tal de posar el nostre gra de sorra per ajudar el territori". La Fundació Pere Tarrés col·labora en aquest projecte, que "s'ha intentat fer el més fàcil possible per les entitats perquè hi puguin participar".

L'acte de presentació, el passat mes de marçLa convocatòria per rebre els projectes és oberta fins el 30 d'abril i les propostes es poden fer arribar a través de la pàgina web www.pinnae.cat/convocatories. Aquesta línia d'ajuts està dirigida a projectes nous o de continuïtat liderats per entitats no lucratives o entitats de l'economia social. D'entre tots els projectes, la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d'accions, portarà a terme la selecció dels projectes més adequats. L'aportació màxima de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes que finalment esdevinguin guanyadors s'ha previst de 25.000 euros i no podrà representar més del 80% del cost total del projecte. El fet que les propostes siguin de menor import permetrà donar cobertura a un major nombre de projectes. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.