TORNAR

La Fundació UEA i Comercial Godó signen un acord de col·laboració pel progrés econòmic i social de l’Anoia

societat
Diumenge, 3 desembre 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

La Fundació UEA ha rebut una col·laboració de l'empresa local Comercial Godó per a desenvolupar els seus actuals projectes. Aquesta contribució permetrà a la fundació impulsar diverses iniciatives centrades en l'ocupació i l'emprenedoria, promoure les vocacions industrials, ajudar empresaris en situacions difícils i establir connexions amb altres entitats, organismes i institucions de la comarca.

Aquesta donació “és una mostra del compromís que té Comercial Godó  per a la millora social, econòmica i mediambiental del territori, contribuint en aquest sentit, al benestar i millora de la societat, amb la creació de noves oportunitats laborals o l’apoderament d’un col·lectiu, entre altres, tal com porta fent amb els més de 50 anys d’activitat i trajectòria empresarial”. 

La signatura d’aquest conveni de col·laboració es va formalitzar per Xavier Bustos, gerent de Comercial Godó; i per Joan Mateu, president de la Fundació Unió Empresarial de l’Anoia. Tant l’empresa com la fundació mostren un ferm compromís, compartint els mateixos objectius i valors, col·laborant en aquest sentit i de manera estreta per al progrés econòmic, social i laboral de l’Anoia. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.