TORNAR

La gastronomia guanya terreny a la Fira de Reis

Més de 200 expositors han omplert el Passeig Verdaguer

societat
Dimecres, 7 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Riuades de gent han omplert aquest dimarts el Passeig Verdaguer d'Igualada. L'edició d'enguany de la Fira de Reis ha dut a la capital anoienca 223 expositors. El fred no ha impedit que els visitants hagin pogut gaudir, un any més, d'una àmplia oferta de planters, productes artesanals, alimentació i degustació. 

Aquest dimarts ha tingut lloc a Igualda, un de la fires més antigues del territori. La Fira de Reis de 1952 és un autèntic esdeveniment social i cultural que va néixer especialitzada sobretot en el planter. En les últimes edicions, la gastronomia ha anat guanyant terreny, i actualment, també hi tenen cabuda els productes artesanals.

 

Tant els visitants com els expositors han valorat molt positivament el fet que les parades ocupessin només una banda del passeig, una millora que ja es va fer l’any passat, que s¡ha mantingut en aquesta edició i que ha propiciat l’espai suficient perquè tant els que volien comprar com els que passejaven ho poguessin fer amb un espai suficientment ample.

Des de l’organització asseguren que s’ha mantingut el mateix volum d’afluència que els altres anys.

Podeu veure imatges de la Fira de Reis, aquí. 


1 Comentaris

J

Joanma

=ada

7 de gener 2015.12:11h

Respondre

He vist una ÀMPLIA oferta de planters, i en canvi he trobat molt petita la oferta de roba de la casa i personal (catifes, calçotets, bufandes, etc.).

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.