//Plugins sense CDN ?>
Nou reconeixement al projecte dels germans David i Xavier Andrés a Igualada, el Somiatruites. L'Hotel entra a la Guia, mentre que el restaurant manté el segell Bib Gourmand que ostenta des de fa tres anys.
"Un hotel molt original que uneix el disseny i la funcionalitat amb una clara vocació sostenible". Amb aquest text, la Guia Michelin elogia el Somiatruites, que comença l'any 2020 amb bones notícies: per primera vegada l'Hotel projectat per l'arquitecte Xavier Andrés entra a la publicació. Afegeixen que "aquí tot està estudiat, per això a la coberta hi tenen un hort que funciona com aïllament i abasteix de verdures".
El restaurant igualadí també revalida la fita dels darrers anys i es manté a la Guia Michelin d'Espanya i Portugal amb el Bib Gourmand una menció que reconeix aquells establiments que ofereixen una cuina d'alta qualitat a preus assequibles. Sobre el restaurant, la guia explica que "descobreix la personalitat del jove xef David Andrés i del seu germà Xavier, implicats en la transformació d'una antiga fàbrica adobera ubicada al costat del Museu de la Pell d'Igualada". En relació a la cuina, apunta "ofereixen una cuina actual i divertida, de base tradicional però amb gustos molt marcats". És l'únic restaurant i també l'únic l'hotel anoienc a la Guia Michelin.
M Dolors Caelles Bsro
Iguslads
16 de gener 2020.23:17h
A mi sempre m agradat el menjar original del somiatruites i asequible a tothom. Sempre hi he anat amb grups de gent i ara ademes cultivan les berdures al terrat. Super original i sostenible