//Plugins sense CDN ?>
El conegut cuiner anoienc David Andrés ha pres una decisió per donar un nou tomb a la seva carrera. Abandona el restaurant ABaC, d'on era cap de cuina, per centrar-se en "nous reptes".
Un pas al costat per mirar cap a nous horitzons. El premiat cuiner igualadí David Andrés, considerat un dels millors xefs joves del planeta, anunciava aquest cap de setmana que es desvincula de l'ABaC, el restaurant barceloní d'on era cap de cuina des de fa nou anys. En un comunicat expressa que "han estat nou anys en que he sigut una peça més d'un gran equip, amb qui he compartit esforç, treball i il·lusions per aconseguir les gran fites que ens hem anat proposant assolir. Brindant tot el temps que l'empresa necessités per reemplaçar-me, crec ha arribat el moment just per il·lusionar-me en altres projectes familiars i professionals".
El xef agraeix "el suport, el tracte i la confiança en la meva persona de la família González, propietària d'ABaC", que ha permès "formar-me professionalment, posant a l'abast de l'equip tots els mitjans necessaris per treballar per assolir uns objectius que han permès revaloritzar la trajectòria professional de tots els integrants de la casa". Mostra també el seu agraïment a tots aquells amb "qui m'he relacionat durant aquests anys, que és l'altre bagatge que m'emporto d'aquest temps de treball" i anuncia que "seguiré somiant truites per seguir creixent professionalment i entregant-me a la gent que estimo. Així doncs, pel que necessiteu, m'agradaria enfortir aquestes relacions en un futur tant en l'espai personal com professional". El restaurant ABaC té per xef al mediàtic Jordi Cruz, que va substituir a Xavier Pellicer.
Mari
22 de maig 2019.03:07h
Plufffff.!!!!!!!
Fue bonito, mientras duro.....