TORNAR

Júlia Caparrós, brillant segon lloc al Premio Semilla per a nous talents de la cuina

El premi per a la jove cuinera igualadina, una estada amb els Hermanos Torres

societat
Dimarts, 29 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dimecres passat, 23 d'octubre, en el marc de la mostra internacional Fruit Atraction celebrada a Feria de Madrid, va tenir lloc la final de la segona edició dels Premios Sakata, uns guardons que tenen com a objectiu "premiar el foment d'una bona alimentació i dels hàbits saludables a la cuina". La jove cuinera igualadina Júlia Caparrós optava a un dels quatre premis, el Semilla, dedicat a "reconèixer i potenciar el talent de les futures promeses de l'alta cuina".

La Júlia, amb els germans Torres

La igualadina Júlia Caparrós Crespo, de 19 anys, va arribar a la final de Madrid després de superar unes exigents semifinals, disputades el passat 17 de setembre a Almeria. A la final, tres talents de l'alta cuina: la valenciana Fátima Soler, de 23 anys, el malagueny Jesús Jiménez, de 38 anys, i la igualadina Júlia Caparrós Crespo. Finalment, el jurat presidit pel xef Martín Berasategui, va escollir Jesús Jiménez com el guanyador del premi Semilla 2019, per davant de la Júlia Caparrós. El guanyador va presentar el plat "Milfulls de Bimi, emulsió de carabassa i vieira". La proposta de la Júlia Caparrós va consistir en un "Fals tataki de carabassa amb xips de Bimi".

El plat cuinat per la Júlia Caparrós a la final

El permi per al guanyador és una estada de formació a la cuina del restaurant Lasarte, de Berasategui, un dels millors cuiners del món, amb 10 estreles Michelin. Com a segona classificada, la igualadina Júlia Caparrós Crespo, que actualment està estudiant el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques i forma part de l'equip de Cubics Restauració d'Igualada, farà una estada a la cuina dels Hermanos Torres, que van presentar la gala dels premis.

La jove cuinera igualadina, amb el xef Martín Berasategui

La Júlia va poder conversar àmpliament i distesa amb Martín Berasategui i amb els germans Torres, que van reconèixer el gran talent de la cuinera igualadina i el seu prometedor futur.


3 Comentaris

M

M. Carme Bernadó Subirà

Igualada

29 d'octubre 2019.19:04h

Respondre

Enhorabona Júlia!
Tens un camí prometedor. Que la constància, l’esforç i la il·lusió acompanyin el teu talent.
Una abraçada.

C

Cubics

Igualada

29 d'octubre 2019.15:50h

Respondre

Estem super URGULLOSSOS!!, com a pares i com profesionals del sector.

Ets una campiona.

M

Marià

Igualada

29 d'octubre 2019.08:30h

Respondre

FELICITATS JÚLIA

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.