TORNAR

Més de 16.500 persones passen pel Saló de la Infància

El blog del saló, tot un èxit

societat
Dissabte, 9 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Unes 16.650 persones han passat aquest nadal pel Saló de la Infància d’Igualada, amb dies de molta afluència com han estat el 28 de desembre (amb unes 2.300 persones) i el darrer dia, el de tancament, el dia 4, amb gairebé 3.000 persones. La directora del Saló, Meritxell Pellfort, ha fet una valoració molt bona de la 26a edició, destacant la bona feina de l’equip de monitors i de les entitats que hi han participat amb un estand (galeria).

El blog del Saló

El Saló de la Infància

La directora del Saló ha afegit que tan la temàtica d’enguany, l’astronomia, amb novetats com el laberint o el planetari han tingut molt bona acollida entre els visitants. Els alumnes del mòdul d’hosteleria de l’Escola Pia han gestionat el bar, els beneficis del qual aniran destinats a projectes solidaris.

Tot i la disminució del pressupost, doncs, que tornarà a ser del 20% en la propera edició, el Saló manté la seva vitalitat.

El Blog del Saló, estrena amb èxit

Nens i nenes a partir de 8 anys van participar al blog del Saló, allotjat a anoiadiari·cat. L’èxit d’aquesta iniciativa va ser notable, ja que el nombre de visites i comentaris ha estat important. Entre els continguts en Pere, el monitor, comenta que els joves han explicat i valorat les activitats pròpies de diversos estands, diferents esdeveniments del Saló, una innocentada en forma d’incendi, o bé un cas misteriós d’algú que precintava monitors.

A l’estand veí, amb 9 ordinadors portàtils, nens també molt menuts demostraven a en Joanjo, el monitor, la seva passió pels jocs i el seu coneixement de xarxes socials com Facebook, Messenger o YouTube. Nadius digitals en plena acció.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.