TORNAR

Montmaneu rep un estudi de provisió de banda ampla

societat
Dilluns, 1 abril 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

La Diputació de Barcelona ha lliurat un estudi de provisió de banda ampla a l’Ajuntament de Montmaneu per impulsar la connectivitat d’alta velocitat al territori. El projecte proposa l’estratègia de planificació del desplegament de les infraestructures de telecomunicacions en aquest municipi, d’acord amb els interessos de connectivitat de l’ajuntament i tenint en compte el marc regulador vigent.

Els estudis de provisió de banda ampla són un instrument essencial per a municipis de fins a 50.000 habitants perquè defineixen una estratègia que permet a l’ajuntament governar, de forma coherent i ordenada, el desplegament de les infraestructures de telecomunicacions en el seu municipi, prioritzant equipaments públics, polígons industrials, nous sectors de planejament i elements que facilitin la implementació de serveis smart city.

La Diputació de Barcelona elabora els estudis de provisió de banda ampla en col·laboració amb el Consorci Localret.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.