TORNAR

Oberta la convocatòria per sol·licitar els ajuts per al lloguer

El termini acaba el 17 de maig

societat
Dimecres, 21 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ja és oberta la convocatòria per obtenir les prestacions permanents per al pagament del lloguer de l’any 2010, dirigida als arrendataris amb risc d’exclusió social per motius residencials. Aquesta prestació va dirigida a: Persones físiques residents a Catalunya, persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge que sigui la seva residència habitual i permanent; públic amb uns ingressos de la unitat de convivència no superiors a 2,35 vegades l’IRSC a qui el cost de l’habitatge pot situar en risc d’exclusió social residencial.

Com novetat del 2010 el pagament lloguer s’ha de fer mitjançant l’entitat bancària: domiciliant el pagament del lloguer o mitjançant transferència periòdica, amb entitats de crèdit que hagin signat conveni. Els nous sol·licitants hauran de presentar l'imprès (model normalitzat) acompanyada de tota la documentació que estableixen les bases. En el moment de presentar la sol·licitud hauran d’haver formalitzat el sistema de pagament de lloguer, segons el punt anterior.

Els antics perceptors de l’ajut hauran d’acreditar que continuen complint els requisits i aportar els justificants del pagament del lloguer. En el moment de presentar la sol·licitud, el lloguer ja s’ha d’estar pagant per mitjà de qualsevol entitat bancària conveniada. Per als que ja son perceptors, la documentació es podrà presentar fins el 30 de juny. Finalment, per als contractes de lloguer signats l’any 2010, la data límit de presentació és el 31 d’octubre.

Aquest ajut és incompatible amb la Renda Bàsica d’Emancipació (RBE), la prestació per a joves del Ministerio de la Vivienda.

Per a la recollida de documentació i tramitació de l’ajut, us podeu dirigir a l’Oficina d’Habitatge d’Igualada, a la plaça de la Creu, 18. Es recomana trucar al telf. 93.804.93.44 o enviar un correu electrònic a info@oficinahabitatgeigualada.cat per sol·licitar cita prèvia o davant de qualsevol dubte. També podeu trobar la documentació a www.oficinahabitatgeigualada.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.