TORNAR
PUBLICITAT

S'obre el període per sol·licitar ajuts per les beques menjador

Hi ha una prórroga fins l’abril del 2019 per les famílies amb circumstàncies econòmiques excepcionals

societat
Dijous, 19 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'engega el període per fer la sol·licitud d'ajuts de beques menjador. La resolució de les adjudicacions es publicarà el proper setembre al tauler d'anuncis del Consell.

PUBLICITAT

Des d'ara i fins el dilluns 14 de maig, es poden sol·licitar els ajuts individuals del Consell Comarcal de l'Anoia pel menjador escolar al centre educatiu que correspongui a l'alumne. Les famílies dels alumnes de P3 i dels matriculats després del 24 d'abril podran presentar la seva petició del 4 de juny al 28 de setembre; els matriculats després d'aquesta data tindran un termini de 30 dies naturals, com a màxim fins el 30 d'abril de 2019.

Una nova convocatòria de beques per als menjadors escolars de l'AnoiaEn el cas d'alumnes d'unitats familiars la situació socioeconòmica de les quals s'hagi vist afectada greument per força major -justificada degudament amb posterioritat- també podran presentar sol·licituds fins el 30 d'abril de l'any que ve. Els criteris d'accés als ajuts són que la renda anual de la unitat familiar el 2017 sigui inferior a la suma dels següents conceptes: primer adult (sustentador principal) 9,667,30 euros; segon adult (sustentador principal) 4.833,60 euros; altres adults que no siguin sustentadors familiars 2.416,80 euros; i 2.900,20 euros per cada infant.

Les persones interessades caldrà que presentin l'imprès de sol·licitud degudament emplenat, el volant d'empadronament col·lectiu del domicili en què resideix l'alumne, fotocòpia del DNI o NIE de tots els membres de la unitat familiar, i una fotocòpia de totes les pàgines emplenades del llibre de família o la fotocòpia del certificat de naixement.La resolució de les adjudicacions es publicarà el mes de setembre de 2018 al tauler d'anuncis del Consell Comarcal de l'Anoia i al web Anoia.cat, i es farà arribar a cada centre educatiu.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.