TORNAR

S'obre el termini per inscriure's al 'Transforma't', una acció d'acompanyament d'empreses a Igualada

societat
Dimecres, 21 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

És una de les actuacions que forma part del Programa Integrat de mesures urgents d'ocupació pel tancament perimetral dels municipis de la Conca d'Òdena. És finançat al 100% pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

El consistori igualadí ha posat en marxa el programa 'Transforma't'. La iniciativa preveu actuacions pel foment de l'ocupació i de suport al teixit productiu local i es focalitza en "el creixement de l'activitat de cada empresa participant". Es farà una anàlisi interna exhaustiva: "identificant els seus punts forts, el seu grau d'expertesa i d'especialització, entre altres aspectes, per diferenciar-la de la resta d'empreses existents al mercat i enfortir el seu lideratge".

Segons Jordi Marcé Termes, regidor de Dinamització Econòmica, el projecte neix "davant l'aparició dels nous escenaris creats arran de la crisi provocada per la COVID-19 que obliguen a treballar i l'estratègia empresarial i focalitzar els esforços en els punts forts i les oportunitats de lideratge". L'acompanyament es farà amb una metodologia específica de tècniques DAFO i CAME i es definirà una cartera de serveis de l'empresa, l'estructuració de l'estratègia de l'empresa i la creació d'un pla d'accions.

Les empreses que hi participin han de tenir "d'entrada unes determinades característiques, com ara la de comptar amb un equip directiu cohesionat i la que l'empresa garanteixi una disponibilitat de temps per treballar aquest projecte". Donat que el nombre de places disponibles per participar d'aquest projecte és de 8 i per tal de garantir el 100% d'aprofitament del recurs que està 100% subvencionat, es farà un procés de selecció previ entre totes aquelles empreses interessades a participar-hi. Les empreses interessades poden inscriure's al projecte fins al 31 de juliol, a través de la web: www.ignovatecnoespai.com.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.