//Plugins sense CDN ?>
Un any més amb la tardor torna la Festa de la Ratafia de l'Anoia, una cita ja tradicional per posar en relleu un producte tan nostre com és la ratafia casolana. El concurs de ratafies casolanes serà dissabte 31 d'octubre, queda, per tant tan sols una setmana per presentar les ratafies participants.
Fins divendres vinent, 30 d'octubre, es poden presentar les ratafies casolanes a La Teixidora o bé al Cafè de l'Ateneu. Per poder participar al concurs cal que la ratafia es presenti en una ampolla de mig litre sense etiquetes ni distintius i en una plica a part les dades de l'elaborador. Podeu consultar les bases aquí.
Seran premiades les tres millors ratafies. L'entrega de premis serà dissabte a la tarda, després de la xerrada 'La ratafia i els licors d'herbes de tot el món' a càrrec de Jaume Fàbrega i d'un tast popular de les ratafies concursants.
Els actes d'aquesta onzena edició de la Festa de la Ratafia es completaran amb un Cercatapes, una ruta de pinxos elaborats amb ratafia, i un concert al Hot Blues el mateix dissabte 31 i el dia 1 de novembre, vermut popular i activitats infantils a Cal Tabola i després dinar popular amb porc a la ratafia acompanyat d'amanida i moniato a la brasa amb mel (preu del tiquet 10 euros anticipat a la Teixidora i 12 el mateix dia).
Hi col·laboren l’Ateneu Igualadí, La Teixidora, Art de la terra, Jaume Fàbrega, Èric Enguita (artencava), Formatgeria Ancosa, Celler Can Figueres, IgualaVins, Cal Maginet, Els Moixiganguers d'Igualada, Hot Blues, l'Ou com balla, el Racó dels Miquelets, el Cafè de la Plaça i Vinnart.