//Plugins sense CDN ?>
Amb l'objectiu "de donar suport a les empreses locals que elaboren aquest producte i potenciar l'oferta oleoturística de la vila", com han explicat des de l'ajuntament de la vila, Piera va recuperar aquest cap de setmana la Festa de l'Oli, unes jornades festives que van permetre als pierencs i visitants d'arreu descobrir el procés d'elaboració de l'oli.
El programa de la Festa de l'Oli presentava diverses propostes, com visites als trulls, tasts d'oli i degustacions de productes locals, activitats familiars, etc.
Una de les activitats que van tenir més bona acollida van ser les visites als trulls de Piera, que van obrir les portes perquè els visitants poguessin veure, de prop, com s'elabora l'oli i degustar-lo en finalitzar la visita.
També cal destacar les visites a la finca El Violinista, amb un recorregut per les oliveres de la Finca de Mas Marquet i un tast d'oli novell; i al Maset de la Costa, que va incloure una activitat familiar per trobar el tió i gaudir d'un tast d'oli acompanyat de pa amb xocolata.