TORNAR

El RCD Espanyol fitxa una empresa igualadina per garantir l’assistència mèdica als partits

Aquasos Serveis Integrals destinarà a l’Estadi RCDE de Cornellà-El Prat un equip de més de 20 persones, la majoria igualadins

societat
Dijous, 9 gener 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’empresa igualadina de cardioprotecció Aquasos Serveis Integrals SL serà l’encarregada dels serveis de prevenció mèdica del RCD Espanyol cada vegada que es disputi un partit a l’Estadi RCDE, situat a Cornellà-El Prat. El dispositiu de prevenció estarà format per més de vint professionals de la salut i la seguretat, la majoria anoiencs.

Dr. Marc Bausili amb membre de l'equip d'Aquasos

L’equip humà, que liderarà el Dr. Marc Bausili i Ribera, està format per una quinzena de tècnics socorristes, quatre infermers, dos metges i dos bombers, tots ells amb formació específica en suport vital bàsic, primers auxilis i utilització i maneig de desfibril·ladors. El dispositiu compta també amb dues ambulàncies medicalitzades.

El servei de prevenció mèdica d’Aquasos s’estrenarà aquest proper diumenge dia 12 de gener coincidint amb el partit del RCD Espanyol contra el Real Madrid CF que se celebrarà a l’estadi RCDE de Cornellà-El Prat. A partir de diumenge, el servei estarà en funcionament cada vegada que s’utilitzin les instal·lacions de l’estadi; s’activarà una hora i mitja abans del partit i actuarà en qualsevol emergència que es pugui produir mentre duri la jornada.

El servei de prevenció mèdica forma part de la UCO (Unitat de Control Operativa) del RCD Espanyol i té com a objectiu protegir els aficionats davant de qualsevol incidència. Fa poc més de dos mesos, els igualadins Aquasos ja van instal·lar una dotzena d’aparells desfibril·ladors al camp, exposats en tòtems visibles, i diversos instructors van explicar als aficionats com utilitzar-los en cas d’emergència.

La persona escollida per encapçalar aquest servei és l’igualadí Marc Bausili Ribera, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Màster en Metodologia de la investigació, que serà present a l’estadi cada jornada de partit per coordinar el servei de prevenció.

Aquasos Serveis Integrals SL és una empresa igualadina que va néixer l’any 2000 de la mà de Pep Méndez i Johnny Acevedo que ara viu un gran moment d’expansió; no només instal·la aparells de cardioprotecció en nombrosos equipaments d’arreu del país sinó que també realitza serveis preventius en esdeveniments esportius i cursos de formació en suport vital bàsic, primers auxilis, utilització de desfibril·ladors i socorrisme.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.