//Plugins sense CDN ?>
El restaurant dels germans Andrés es manté a la guia de l'empresa francesa per tercer any consecutiu. La publicació esmenta "una cuina fresca i divertida" en un espai "tradicional".
Aquest dimecres, els germans Xavier i David Andrés rebien la notícia de que el Somiatruites continuava a la 'Guia Michelin'. I és que durant tres anys consecutius el restaurant igualadí ha mantingut Igualada i la comarca de l'Anoia en aquesta prestigiosa guia dels millors restaurants. El distintiu que ha rebut el Somiatruites és el Bib Gourmand, un reconeixement als restaurants d'Espanya i Portugal amb una millor relació qualitat-preu, que requereix que l'establiment ofereixi un àpat d'excel·lent qualitat, format per dos plats –entrant i plat principal– i postres (a vegades amb beguda inclosa) i que ha de costar menys de 35 euros per persona a Espanya i menys de 30 euros a Portugal.
La publicació esmenta al Somiatruites en les vessants arquitectònica i culinària, d'una banda, explica que l'espai és "realment singular" amb una "estètica interior que combina les pells adobades i el disseny per rememorar l'extinta activitat industrial de l'edifici". D'altra banda, sobre la cuina, apunta que "ofereixen una cuina fresca i divertida, de base tradicional però posada al dia en tècniques i presentacions".
Així, es reafirma el distintiu Bib Gourmand, que el Somiatruites manté des del 2017, i arriba en un moment d'expansió del projecte, amb l'hotel, projectat per l'arquitecte Xavier Andrés, ja en la seva fase final de construcció i després d'un any d'èxits del xef David Andrés.