TORNAR

El TastAnoia comença tres dies de gastronomia al cor d'Igualada

L’activitat més esperada, el concurs amateur de tast, aquest dissabte al vespre

societat
Divendres, 5 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest divendres engega la primera experiència del TastAnoia en solitari. Establiments de tot tipus s'han citat a la Rambla d'Igualada per oferir diverses varietats en el camp gastronòmic i vinícola a públic de tota la comarca.

Restauradors, artesans i cellers oferiran durant tres dies una mostra de la millor gastronomia de la comarca a la Rambla d'Igualada. És el primer TastAnoia en solitari, un certamen que durant anys s'havia fet acompanyant FirAnoia i que ara vola sol. En concret, són 17 cellers, 12 artesans alimentaris i 12 restaurants, que des de les 7 de la tarda d'aquest divendres 5 fins les 9 del vespre del diumenge 7 faran bategar el centre de la capital anoienca.

El potencial vinícola de la comarca, també a la RamblaL'eix de les activitats serà la Terrasseta del TastAnoia, on es podran fer les inscripcions. També per a l'activitat estrella, el concurs amateur de tast per parelles, que se celebrarà dissabte al vespre, de 2/4 de 9 a les 11. A més del concurs, hi ha diversos tallers programats, com el de vermut (a càrrec del Celler de Can Figueres, d'1 a 3, el diumenge), el de cerveses artesanes (diumenge, de 6 a 7, a càrrec de La Bromera) o el de Grans Vins del Món (diumenge, de 7 a 2/4 de 9).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.