//Plugins sense CDN ?>
Aquest divendres engega la primera experiència del TastAnoia en solitari. Establiments de tot tipus s'han citat a la Rambla d'Igualada per oferir diverses varietats en el camp gastronòmic i vinícola a públic de tota la comarca.
Restauradors, artesans i cellers oferiran durant tres dies una mostra de la millor gastronomia de la comarca a la Rambla d'Igualada. És el primer TastAnoia en solitari, un certamen que durant anys s'havia fet acompanyant FirAnoia i que ara vola sol. En concret, són 17 cellers, 12 artesans alimentaris i 12 restaurants, que des de les 7 de la tarda d'aquest divendres 5 fins les 9 del vespre del diumenge 7 faran bategar el centre de la capital anoienca.
L'eix de les activitats serà la Terrasseta del TastAnoia, on es podran fer les inscripcions. També per a l'activitat estrella, el concurs amateur de tast per parelles, que se celebrarà dissabte al vespre, de 2/4 de 9 a les 11. A més del concurs, hi ha diversos tallers programats, com el de vermut (a càrrec del Celler de Can Figueres, d'1 a 3, el diumenge), el de cerveses artesanes (diumenge, de 6 a 7, a càrrec de La Bromera) o el de Grans Vins del Món (diumenge, de 7 a 2/4 de 9).