Els productes agrícoles de la comarca estaran aquest cap de setmana a Barcelona, al Mercat de Mercats. L'Avinguda de la Catedral de la capital catalana s'omplirà de gastronomia i productes de mercats amb motiu de la celebració de la vuitena edició d'aquesta fira.
Tres productors de la comarca de l'Anoia, adherits al projecte 'Anoia, del Camp a la Taula' seran a la fira Mercat de Mercats, que té lloc de divendres a diumenge a Barcelona. Els representants anoiencs en aquesta edició són Mas dels Clavers, Marmeles i Olga Rovira, sushi català. És el vuitè any que té lloc aquesta fira dedicada a la gastronomia i els productes de proximitat, on el Consell Comarcal de l'Anoia té presència des de fa quatre edicions.
Els tres seleccionats per acudir a aquesta cita es defineixen per impulsar producte de proximitat a la comarca, amb un perfil artesanal. En el cas de Mas dels Clavers, és un celler de Cabrera d'Anoia que té l'objectiu molt clar: petites produccions, només vinya vella, viticultura ecològica i molta qualitat. Pel que fa a Marmeles, són elaboradors d'ametlles torrades a partir d'una recepta tradicional i altres varietat d'aromes i gustos com caramel·litzada, al punt de sal, o amb exòtiques combinacions d'espècies.
El vi de Mas dels Clavers, de la finca Can Gallego