TORNAR

Tres petits productors de l'Anoia seran aquest cap de setmana al Mercat de Mercats

La fira gastronòmica acull productors de vins, fruits secs i sushi de la comarca

societat
Divendres, 20 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els productes agrícoles de la comarca estaran aquest cap de setmana a Barcelona, al Mercat de Mercats. L'Avinguda de la Catedral de la capital catalana s'omplirà de gastronomia i productes de mercats amb motiu de la celebració de la  vuitena edició d'aquesta fira.

Tres productors de la comarca de l'Anoia, adherits al projecte 'Anoia, del Camp a la Taula' seran a la fira Mercat de Mercats, que té lloc de divendres a diumenge a Barcelona. Els representants anoiencs en aquesta edició són Mas dels Clavers, Marmeles i Olga Rovira, sushi català. És el vuitè any que té lloc aquesta fira dedicada a la gastronomia i els productes de proximitat, on el Consell Comarcal de l'Anoia té presència des de fa quatre edicions. 

Els tres seleccionats per acudir a aquesta cita es defineixen per impulsar producte de proximitat a la comarca, amb un perfil artesanal. En el cas de Mas dels Clavers, és un celler de Cabrera d'Anoia que té l'objectiu molt clar: petites produccions, només vinya vella, viticultura ecològica i molta qualitat. Pel que fa a Marmeles, són elaboradors d'ametlles torrades a partir d'una recepta tradicional i altres varietat d'aromes i gustos com caramel·litzada, al punt de sal, o amb exòtiques combinacions d'espècies.

El vi de Mas dels Clavers, de la finca Can GallegoFinalment, la darrera candidatura, Olga Rovira, sushi català, és la inventora de la versió catalana de la idea japonesa. Elabora les boles d'arròs envoltades d'alga negra i plenes de productes autòctons i de proximitat. Poden ser plenes de codonyat amb tomàquet i formatge, de foie, panses i melmelada d'ametlles o d'escalivada amb anxoves, entre altres gustos. Cada dia s'hi exposarà un productor diferent: divendres 20 d'octubre tindrà la seva parada Mas dels Clavers, dissabte 21 hi serà Marmeles i diumenge serà el torn de l'Olga Rovira, sushi català. Pel que fa l'horari, divendres serà de les 12 a 2/4 de 9 i dissabte i diumenge de les 11 fins les 10 i les 9, respectivament.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.