//Plugins sense CDN ?>
Els productes agrícoles de la comarca estaran aquest cap de setmana a Barcelona, al Mercat de Mercats. L'Avinguda de la Catedral de la capital catalana s'omplirà de gastronomia i productes de mercats amb motiu de la celebració de la vuitena edició d'aquesta fira.
Tres productors de la comarca de l'Anoia, adherits al projecte 'Anoia, del Camp a la Taula' seran a la fira Mercat de Mercats, que té lloc de divendres a diumenge a Barcelona. Els representants anoiencs en aquesta edició són Mas dels Clavers, Marmeles i Olga Rovira, sushi català. És el vuitè any que té lloc aquesta fira dedicada a la gastronomia i els productes de proximitat, on el Consell Comarcal de l'Anoia té presència des de fa quatre edicions.
Els tres seleccionats per acudir a aquesta cita es defineixen per impulsar producte de proximitat a la comarca, amb un perfil artesanal. En el cas de Mas dels Clavers, és un celler de Cabrera d'Anoia que té l'objectiu molt clar: petites produccions, només vinya vella, viticultura ecològica i molta qualitat. Pel que fa a Marmeles, són elaboradors d'ametlles torrades a partir d'una recepta tradicional i altres varietat d'aromes i gustos com caramel·litzada, al punt de sal, o amb exòtiques combinacions d'espècies.
Finalment, la darrera candidatura, Olga Rovira, sushi català, és la inventora de la versió catalana de la idea japonesa. Elabora les boles d'arròs envoltades d'alga negra i plenes de productes autòctons i de proximitat. Poden ser plenes de codonyat amb tomàquet i formatge, de foie, panses i melmelada d'ametlles o d'escalivada amb anxoves, entre altres gustos. Cada dia s'hi exposarà un productor diferent: divendres 20 d'octubre tindrà la seva parada Mas dels Clavers, dissabte 21 hi serà Marmeles i diumenge serà el torn de l'Olga Rovira, sushi català. Pel que fa l'horari, divendres serà de les 12 a 2/4 de 9 i dissabte i diumenge de les 11 fins les 10 i les 9, respectivament.