TORNAR

Vadefoodies s'estrena avui a Igualada

La capital anoienca acollirà el festival de tendències culinàries

societat
Dissabte, 27 juny 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dissabte de 12 a 2 Igualada viurà un festival de tendències gastronòmiques al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. L'Associació vadeFOODIES, formada en la seva majoria per professionals del món de la restauració, arriba a la capital anoienca per promoure l’activitat gastronòmica, al mateix temps té l’objectiu de mostrar la diversitat de tendències del sector culinari arreu del món.

El vadeFOODIES és un projecte de noves tendències gastronòmiques pioner a l’Estat. Un festival inèdit que busca esdevenir referent més enllà de les nostres fronteres i ajudar a promocionar les noves maneres d’encarar i potenciar la cuina.Les activitats es dividiran en dues parts, una zona interior, dedicada a xerrades i conferències, i una zona exterior, de caràcter lúdic i festiu, on es podran trobar tot tipus de parades que representaran les diferents tendències exposades en el Festival.

Entre les activitats programades, a les 12 del migdia, se celebrarà a l'Auditori una taula rodona dedicada al veganisme i al vegetarianisme amb la participació Javier Medvedovsky de Blueproject Barcelona i Espirtual Chef, Sandra Galvé, naturòpata i Consol Rodríguez de Kijmuna's kitchen. Paral·lelament, a la Sala d'exposicions tindrà lloc una altra taula rodona al voltant de Vins biodinàmics, naturals, ecològics i convencionals. A les 6 de la tarda se celebrarà el Foodporn que inclourà una demostració d'apps per a fotografia gastronòmica. Una hora més tard, l'Auditori acollirà la xerrada sobre productes de proximitat i lògica a càrrec d'Albert Marimón de La Cava de Tàrrega. A 2/4 de 9 el psiconeuroimmunòleg, Dídac Pastor, oferirà una xerrada sobre filosofia i alimentació paleo. Finalment, a les 8 del vespre es durà a terme a l'Auditori una xerrada que porta per títol "Vins escumosos i territori", que comptarà amb la presència d'Agustí Torelló de Cellers AT Roca i Manel Pla, sommelier del Grup Jardí. A la mateixa hora al passadís exterior tindrà lloc un curs de cocteleria a càrrec de Damià Mulà, Bartender de Fever-Tree. 

El Festival també té un component lúdic important. Així, hi haurà música i teatre en directe i s’inclouran activitats per als infants, com ara un taller d’elaboració d’estris de cuina a partir de fruites i verdures.


2 Comentaris

S

Sílvia

Igualada

27 de juny 2015.20:03h

Respondre

Molt bé les propostes del festival Vadefoodies (temes xerrades, tallers, tapes, activitats...)
Però potser tenien que haver posat que les entrades costaven 2€?

V

VadeFOODIES

Igualada

28 de juny 2015.13:05h

Gràcies pel comentari Sílvia, esperem que hagis gaudit!
Pel que fa al que comentes de les entrades, s’ha anat publicant a les xarxes socials i a la majoria de mitjans de comunicació... Llegir més diverses vegades des de fa almenys un mes. Pensem que és un preu simbòlic que es podia amortitzar molt bé amb tota la varietat d’activitats que hi van haver.
De totes maneres en prenem nota per a una propera ocasió, segurament no va arribar a tothom, de tot se n’aprèn!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.