TORNAR

Vallbona edita un vídeo de promoció turística amb els seus principals atractius

Aquesta producció enllaça amb els paquets turístics que fa mesos que es promocionen

societat
Diumenge, 11 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'entorn natural de Vallbona d'Anoia i la seva gastronomia són alguns dels actius que l'Ajuntament vol explotar de cara a la promoció econòmica. Aquest octubre, el consistori posa en marxa una campanya d'atracció del turisme.

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha preparat un vídeo de promoció turística per posar en valor el seu patrimoni, la cultura i l'oferta turística. Es tracta d'un audiovisual que convida al visitant a recórrer les antigues finques que amaguen part del patrimoni material i històric de Vallbona, com Cal Vallès, Cal Pons, Cal Mora o la Fonda Simón, i a fer-ho a través del recorregut ja marcat o amb les visites guiades que s'ofereixen cada quart diumenge de mes o amb els recents creats paquets turístics: tastar el "vi de mel", "Vallbona parada i fonda" i "Vallbona de cap a peus."

Es tracta d'un turisme basat en la identitat i el patrimoni, i Vallbona disposa d'aquest fet diferencial gràcies al passat hostaler i històric de la vila, a més de tot el seu entorn natural. En aquest sentit, l'Ajuntament treballa per nous paquets, noves rutes per posar en valor la singularitat del municipi; el paisatge, el patrimoni cultural i natural, les festes i la gastronomia. El vídeo es distribuirà i promocionarà a les xarxes socials, premsa i webs d'agents turístics i es pot veure al canal de YouTube de l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia https://www.youtube.com/channel/UCNr6WTg1J9F5REi2GfzO_Uw


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.