TORNAR

Una empresa igualadina de domòtica participa al programa “World to New York City Global Industry Challenge”

Ha estat sel·leccionada com a referent d’innovació en domòtica

tech
Dijous, 13 agost 2015. 00:00. Ismael Miñano.
D'un cop d'ull

L'empresa igualadina Intesis Software, fabricant líder de solucions per a domòtica i immòtica, ha estat seleccionada d’entre un nombrós grup de candidats de tot el mon per participar al programa W2NYC Global Industry Challenge, que tindrà lloc a la ciutat de Nova York.

El programa W2NYC Global Industry Challenge se celebra del 12 al 14 de maig a Nova York

Aquest programa, impulsat pel New York City Economic Development Corporation (NYCEDC), busca empreses altament innovadores en sectors que són estratègics per al desenvolupament industrial de la ciutat. En aquesta edició, l’àmbit seleccionat inclou la impressió en 3D i les solucions de gestió intel·ligent.

 

En el cas d’Intesis, ha estat seleccionada per IntesisHome®, el sistema de control remot de la llar que permet controlar els aparells d’aire condicionat i bombes de calor des d’aplicacions mòbils i des d’internet de forma senzilla, intuïtiva i a la vegada molt atractiva per l’usuari. Aquest sistema es va començar a comercialitzar a la primavera de 2012 i a dia d’avui milers d’usuaris a tota Europa gaudeixen a diari de la experiència IntesisHome.

 

Segons Josep Cerón, CEO d’Intesis, s’espera que la participació al W2NYC sigui el primer pas d’un salt important en la promoció d’IntesisHome als EUA, mitjançant la porta d’entrada de NYC, i amb l’ajut de les potencials col·laboracions a tot nivell que poden sortir d’aquest esdeveniment.

 

Juntament amb Intesis han estat també seleccionades per aquesta edició tres empreses catalanes i set més provinents dels Països Baixos, EUA, Gran Bretanya, Japó, Israel i Itàlia.

 

Altres notícies


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.