L'Handbol Igualada viu un cap de setmana de resultats agredolços

El primer equip femení cau a Mataró

Dimecres, 16 desembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Cap de setmana de resultats de signe diferent per als equips del CH Igualada. El sènior femení tenia un desplaçament que semblava senzill a Mataró, però va sucumbir per 29 a 25. Els alevins masculins van caure a casa contra l'Egara. En canvi, valuosos triomfs els que va assolir el Finques Argent Igualada, cadet masculí, en partits de les jornades 9 i 10 i, també, l'imparable equip d'alevines.

Aquest passat dissabte 12 de desembre el primer equip femení del Club Handbol Igualada es va desplaçar a Mataró per disputar el penúltim partit de la primera ronda de Lliga Catalana. Era un matx assequible en què les igualadines tenien possibilitats de guanyar ja que les locals tant sols estaven situades a pocs punts més de la classificació. Altra vegada, però, les anoienques no van ser capaces d'aprofitar aquesta igualtat per aconseguir una victòria necessària que els revifés la moral. Els minuts inicials de la primera part els dos equips van estar igualats, però a mesura que el partit anava avançant la diferència al marcador es va anar fent més evident.

L'equip local es va mostrar constant, molt encertat a porteria realitzant llançaments potents, tot descol·locant  les porteres visitants, i fent una defensa tancada i eficient. Les igualadines van realitzar una bona defensa, tanmateix van tenir dificultats a desplegar el joc en atac: poca fluïdesa de la pilota, molts llançaments fallats i passades perdudes. Va finalitzar la primera part 15-9.

A la segona part les jugadores d'Igualada van sortir amb més força i disposades a remuntar el resultat advers. Van fer atacs més llargs per tal de crear clares accions de gol i aconseguir el màxim d'encerts de cara a porteria, i en defensa van mantenir la mateixa intensitat que a la primera part. Aquest canvi d'actitud va fer que la distància del marcador es reduís arribant als minuts finals a 3 gols per empatar. Les jugadores locals però, amb fermesa, van aguantar el marcador, acabant el partit 29-25. Aquest proper cap de setmana les jugadores del Handbol Igualada, jugaran el derbi contra l’equip de Vilanova del Camí, partit decisiu per mantenir la posició a la classificació i també per pujar els ànims de les noies.

L'equip aleví masculí-mixt tampoc va tenir la sort de cara i va perdre a Les Comes contra l'Egara, per 7 a 9. En el cas d'aquest equip, es troba en una clara evolució, i conduït pels seus entrenadors acabarà per trobar el seu estil de joc. Ganes i il·lusió no en falten, si millora la compenetració dels jugadors i tothom col·labora en les passades i les ajudes al company, els resultats arribaran.

El Finques Argent, en ratxa

Per la seva part, el cadet masculí va pel bon camí després de guanyar dos compromisos difícils, primer al Sant Martí Adrianenc, per 33 a 31; després, a l'Òdena, en el derbi anoienc de la Segona Catalana. El partit es preveia molt igualat i amb una gran rivalitat.  Així va ser. Els igualadins van en tercera posició a la classificació i els odenencs quarts amb el mateix nombre de punts. partit el podia haver guanyat qualsevol dels dos equips perquè el nivell va estar molt igualat. El patiment de les dues aficions reflectia aquesta rivalitat. Aquesta vegada la satisfacció va ser per als nois de l'Igualada i la seva afició (36-34).

Les 'supernenes', imparables

Per la seva part, l'equip aleví femení del CH Igualada es va enfrontar al CH Sants per disputar el partit de la 5a jornada de la competició. Les igualadines van portar la iniciativa des del començament del partit. L'Igualada sempre va anar per davant en el marcador. L'equip va imposar el seu ritme de joc, construint els seus atacs des d' una forta defensa. No obstant això, el CH Sants no els va donar treva i va lluitar fins al final del quart període. La victòria (12-4) impulsa l'equip al primer lloc de la classificació.