El pierenc Àlex Romero es penja la plata als campionats de Catalunya

Va participar en la prova dels 4x100 lliures

Dimarts, 15 desembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El nedador pierenc Àlex Romero Barbancho s'ha penjat la medalla d'argent en la prova dels relleus 4 x 100 lliures als Campionats de Catalunya d'Hivern de Natació.

Els Campionats de Catalunya Infantil d'Hivern de Natació es van disputar a Sabadell els dies 5 a 8 de desembre. El nedador pierenc Àlex Romero, que neda per al Club Natació Terrassa, hi va competir i va aconseguir la medalla d'argent en la prova dels relleus 4 x 100 lliures als campionats. Amb la marca de 3 minuts 46 segons i 49 centèsimes, aquest relleu va fer la marca mínima per participar als pròxims campionats d'Espanya d'Hivern, que se celebraran al mes de febrer.

Romero, en una foto d'arxiuAixí mateix, cal remarcar que en l'àmbit individual, Àlex Romero es va classificar per a les finals en les proves de 100 i 200 m esquena, amb uns temps d'1 minut 05 segons i 82 centèsimes i 2:20:61, respectivament.