Nova derrota de l'Igualada que es despenja de les posicions capdavanteres

L’Igualada va perdre a Lleida contra el Pardinyes per 84-78

Dilluns, 14 desembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Physic C.B.Igualada va perdre dissabte a la pista del Flor de Vimbodi Pardinyes de Lleida i actualment és el 6è classificat del seu gfrup de Lliga EBA. Un tercer quart per oblidar va condemnar els igualadins, que ja no van tenir temps de remuntar el marcador en l'últim quart, tot i que van acabar perdent per només 6 punts

L'Igualada va arrencar el partit a Lleida una mica tou en defensa i va encaixar 28 punts en el primer quart (28-22). En el segon quart l'equip no va poder retallar distàncies i es va anar al descans amb el marcador de 54-43. Va ser en el tercer quart on es van encendre totes les alarmes, ja que es van anotar tan sols 5 punts, però se'n van encaixar 19. Això va provocar que els igualadins necesitessin Foto d'arxiul'impossible per a guanyar el partit, ja que havien de remuntar un 73-48 en un únic quart. En l'últim període va passar al revés que en el tercer quart, i l'Igualada va ser capaç d'escurçar distàncies fins al 84-78, però no es va poder culminar la remuntada.

La setmana vinent els igualadins jugaran a Castelldefels, per intentar recuperar les bones sensacions.