L'Igualada segueix intractable

L’Igualada va guanyar ahir a Les Comes contra El Catllar per 4-1

Dilluns, 14 desembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada va aconseguir ahir una nova victòria que el deixa líder del grup 2 de Primera Catalana per tercera jornada consecutiva. Ahir l'equip va fer un gran partit davant El Catllar

Molt bon partit de l'Igualada, líder de Primera Catalana, que no va donar opció a El Catllar. Els igualadins van tenir les primeres oportunitats del partit i al minut 25 Eloi va aconseguir el primer gol amb una gran vaselina per sobre el porter. Els igualadins tenien el control del partit i acumulaven les ocasions més clares de gol. Set minutsImatge d'arxiu d'aquesta temporada després del primer gol, els locals ja havien col·locat el 2-0 amb un gol de Martí Just. El partit va anar al descans amb aquest 2-0, però en la represa l'Igualada només va trigar 5 minuts a aconseguir el tercer, per mitjà de Fran Arévalo. Al cap de 4 minuts El Catllar va escurçar distàncies amb el 3-1, però el minut 64 l'Igualada sentenciava amb el 4t gol local que posava el 4-1 al marcador, obra de Fran, el seu segon del partit.

Abans de vacances

L'Igualada es desplaçarà la setmana vinent al camp del Castelldefels per intentar aconseguir uns nous 3 punts i anar a les vacances de Nadal com a líders de la competició