L'Òdena complica la vida al líder però acaba caient

Els anoiencs perden 3 a 2 davant el Sant Joan Despí al darrer minut

Dilluns, 14 desembre 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.

Durant molts minuts l'Òdena va fer viure un malson al líder, en el seu propi camp. El 3 a 2 final, un resultat injust per als anoiencs que -últims- tanquen l'any dissabte vinent en un derbi anoienc amb el Sant Maure.

Calien els tres punts per remuntar i agafar una mica d'aire, però jugaven potser en el camp més difícil. L'Òdena va posar el líder entre les cordes però no va aconseguir els tres punts. El primer equip del CE Òdena va sortir a Sant Joan Despí amb intensitat i als pocs minuts es posaven al capdavant del marcador. Van arribar al descans amb un 0 a 1 favorable. I el fet és que, durant bona part de la represa, el miracle va semblar possible.

Imatge del matx jugat al Baix Llobregat, dissabteA la segona part, però, els locals van aconseguir empatar. Els odenencs van seguir lluitant davant les adversitats, entre aquestes l'àrbitre. Cal remarcar l'aturada per part del porter odenenc d'un penal en contra. Al minut 74, l'Òdena es tornava a avançar i feia l'1 a 2. Ja en els darrers minuts del matx, i amb les forces esgotades després de l'esforç, els locals van empatar novament, i amb el temps ja acomplert, al minut 93, va arribar el gol de la derrota.