Les noies del CFI derroten a les líders a Les Comes

Els gols de Salanova i Judit Pablos mantenen a les anoienques en el vuitè lloc

Divendres, 2 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les blaves van fer agenollar el líder amb un resultat de 2 a 1 a Les Comes. Una victòria valuosa que serveix també com a injecció de moral de cara al desplaçament a Pallejà.

L'equip de Nacional Femenina del CF Igualada tenia un repte majúscul contra les líders de la categoria, el CF Seagull de Badalona. I, sobre el camp, es va certificar de nou, elgran inici de la segona volta de venen firmant les igualadines i que Les Comes torna a ser un fortí, on s'han aconseguit set dels darrers nou punts que s'hi han disputat. Va ser una victòria de mèrit de les noies de Jordi Torres, ja que les visitants només havien perdut dues vegades en les 18 jornades: contra el Barça 'B' i Espanyol 'B'.

L'equip inicial plantejat per Jordi TorresDes de l'inici, les blaves, a diferència d'altres partits, van adoptar un plantejament més defensiu d'allò habitual: replegament intensiu i sortida al contraatac. Aquesta va ser la tònica durant tot el partit, i els va donar rèdits. El Seagull, per la seva banda, tenia la pilota sense generar grans ocasions a la porteria de Noelia, i les anoienques van saber aprofitar la gran efectivitat  del seu ata, ja que no van comptar amb moltes més ocasions de gol durant tot el partit. Els gols de Marina Salanova, al minut 43, i Judit Pablos, 50, van servir per segellar la victòria davant el Seagull de Badalona. Amb aquesta victòria l'equip segueix en la vuitena posició.