El Monbus CB Igualada cau en el darrer partit a la pista del SESE, tot i signar una gran temporada

El conjunt igualadí ha quedat quart classificat a la Lliga EBA amb un balanç de 16 victòries i 10 derrotes

Divendres, 19 abril 2024. 03:00. Anoiadiari.

Aquest cap de setmana el Monbus Club Bàsquet Igualada ha disputat la 26a jornada de la Lliga EBA que posa punt i final a la lliga regular en la que el conjunt disputava el seu darrer partit a la pista del SESE. Tot i ser un partit de tràmit perquè cap dels dos equips s'hi jugava res, va servir per acomiadar la temporada. Parcials: 17-11, 25-17 (42-28), 20-14 (62-42), 12-25 (74-67).

Inici espès per part dels dos conjunts amb un marcador pobre en anotació que als 5 minuts reflectia un 7-4 a favor dels barcelonins. La dinàmica continuaria al llarg del període, amb escassa anotació visitant i uns locals que sabien aprofitar les oportunitats per tancar el primer parcial per 17-11.

El segon període començava amb els locals molt més concentrats en partit i augmentant la diferència als 10 punts als primers tres minuts, 27-17, diferència que s’aniria mantenint al llarg dels minuts i que es trencaria amb un parcial al final del període de 10-0 pel SESE que s’escapava al marcador a la mitja part amb un 42-28.

El tercer període seguiria amb la mateixa dinàmica, amb 15 punts de diferència pels locals al llarg de gairebé tot el període fins que aconseguint un nou parcial a favor s’escaparien a 20 punts de diferència als 5 minuts de quart, diferència que serien capaços de mantenir fins el final del període, tancant-lo 62-42.

L’últim quart iniciava amb un CB Igualada molt més ficat en el partit, sòlid en defensa i trobant bones oportunitats d’anotar i això es traduiria en un parcial de 7-24 a favor de l’equip entrenat per Víctor Belenguer que el situava a només 3 punts, 69-66 a falta de 2 minuts i mig. Però les forces dels igualadins no aguantarien massa més i els locals, amb molt encert des del tir lliure, aconseguien sentenciar el partit amb el resultat final de 74-67.

Amb aquest partit el CB Igualada tanca la temporada 2023/2024 4t classificat en un any on no oblidem que 8 dels 11 jugadors són de casa així com el primer entrenador i el delegat. Gran temporada de l’equip amb un balanç final de 16 victòries i 10 derrotes.