El Sant Ildefons trenca la ratxa de l'Igualada

Malgrat la derrota, els blaus segueixen a tres punts de la promoció d’ascens

Dimarts, 27 febrer 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Després de dos mesos quasi impecables, l'equip de Josep-Vicenç Mestre va trobar la derrota a casa, de la manera més inesperada, contra el Sant Ildefons (1-2). El bon començament del partit, amb l'1-0, no va tenir continuïtat.

El CF Igualada va veure com acabava una gran ratxa de resultats a casa contra un Sant Ildefons que va treure petroli dels contracops. La derrota va venir en temps afegit i suposa una galleda d'aigua freda per als anoiencs, que, amb tot, segueixen a tres punts de la promoció d'ascens. Els blaus van firmar un gran inici de partit, com ja és habitual a les Comes. En els primers minuts, Martí Just, després d'una gran triangulació al mig camp que el deixaven sol davant del porter, va tenir la sang freda de regatejar-se'l i marcar a porteria buida.

L'onze titular presentat per Mestre contra el Sant IldefonsEls nois de Mestre, fidels al seu guió de joc, dominaven amb el joc de posició, però sense crear ocasions de gol a la porteria del Sant Ildefons. Per la seva banda els de Cornellà feien arribades a la porteria de Javi, però sense posar en perill el marcador. Una dinàmica que es va arrossegar fins en acabar els primers 45 minuts. A la represa els dos equips seguien amb la mateixa tònica els locals tenien el control del joc i els visitants esperaven recuperar per sortir ràpid al contraatac.

En una d'aquestes contres, Ivan feia l'empat a un. Es tornava a la situació inicial, però amb l'Igualada més apressat per marcar. En els darrers minuts, els locals ho intentaven, amb arribades per bandes i quan tot just semblava que arribaria el gol del conjunt igualadí, en el temps afegit, una internada per banda dreta acabava amb una centrada precisa al cap de Guillermo Torres que marcava el gol de la victòria pels visitants. Els anoiencs, després d'aquesta jornada segueixen a la part alta de la classificació a només tres punts de la zona de promoció. Diumenge vinent, els de Mestre jugaran al camp del Valls.