Primera victòria de l'Igualada HC lluny de Les Comes

Els igualadins guanyen 1-4 a la pista de l’Alcoi, el cuer de la taula

Dissabte, 13 octubre 2018. 12:15. Redacció AnoiaDiari.

Dos gols als darrers minuts van segellar la primera victòria dels arlequinats fora de casa a l'OKLliga. Amb els tres punts aconseguits aquest divendres a Alcoi, el conjunt igualadí ja suma 9 punts dels 12 possibles i es situa als primers llocs de la classificació.

El conjunt igualadí es va posar per davant en el marcador al primer quart d'hora de joc, amb gols de Cèsar Vives (11') i Oriol Vives (14'). El conjunt local va retallar la distància amb un gol de Mataix (18'). Amb aquesta diferència mínima a favor dels igualadins s'arribava al descans. A la represa, el joc va ser molt igualat i no es va moure el marcador fins a dos minuts de la finalització del matx, quan Pla va transformar una falta directa. Un minut després, Baliu feia pujar l'1-4 definitiu.