TORNAR

El Servei d'Acollida de l'Anoia es presenta a la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania

Unes jornades per donar a conèixer bones pràctiques en matèria d’acollida

gent
Divendres, 29 juny 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Consell Comarcal de l'Anoia va ser convidat a presentar al Servei de Primera Acollida de la comarca en el marc de les Jornades de treball sobre els serveis de primera acollida el dia 15 de juny de 2018. Es van tractar diversos aspectes de com es fa l'acollida dels nouvinguts.

La presentació va anar a càrrec del secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. La jornada va comptar amb una setantena d’assistents i es va celebrar a la seu de l'ens. Oriol Amorós va comptar amb les experiències dels consells comarcals de l’Anoia.

Al llarg del matí es van abordar diversos aspectes dels serveis de primera acollida com l’accés al servei, cursos de llengua, etc. L’objectiu de les jornades era compartir bones pràctiques al voltant de l'acollida de persones immigrades. Els Serveis de Primera acollida estan regulats per la Llei 10/2010 de l’acollida de persones immigrades  i retornades a Catalunya, la seva finalitat és promoure l’autonomia i la igualtat d’oportunitats de les persones immigrades.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.