TORNAR

Albert Mateu, Eva Pedraza, Carles Costa i Alba Ortínez encapçalen la llista de la CUP Igualada

La Candidatura d’Unitat Popular dóna a conèixer la llista i les propostes per la seva primera aventura electoral a la capital de l’Anoia

politica
Diumenge, 12 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Transversal i des del carrer. Amb aquestes intencions ha plantejat la CUP la seva primera llista electoral a Igualada; així ho van explicar ahir els seus portaveus, des de la plaça de l'Ajuntament i amb un públic en rotllana, durant la presentació de la candidatura per les eleccions del 24 de maig. La llista l'encapçala el jove Albert Mateu, i compta amb diversos representants de l'activisme social i independentista.

La CUP va donar a conèixer ahir les persones que integraran la llista electoral a Igualada, per la cita del 24 de maig. És la primera vegada que la Candidatura d'Unitat Popular, que ja té representació a altres municipis de l'Anoia, es presenta a la capital; l'encapçala el jove Albert Mateu. El segon lloc de la llista l'ocupa Eva Pedraza i el tercer l'activista Carles Costa.Foto de família de la candidatura Al quart lloc hi ha Alba Ortínez i després Paquita Cañete, Arnau Brescó, Èlia Palomas, Joan Llorenç, Teresa Vidal, Toni Casellas i Elena Ramon. La llista, que aglutina a moltes persones joves, combina també diversos representants d'entitats, i moviments socials i independentistes. S'ha fet amb un procés participatiu en base a les propostes dels membres de l'assemblea de la CUP. Es completa amb el Jordi Balsells, Mariona Martín, Carles Duran, Mònica Solà, Joan Domingo, Marina Méndez, Jaume López, Sílvia Rodríguez, Laia Martí i Didac Ramírez. La CUP va detallar ahir alguns dels punts del seu programa

En una presentació a la plaça de l'Ajuntament en què demanava als assistents que es portessin la cadira de casa, la CUP va convidar la ciutadina a "prendre partit", el 24 de maig. Algunes de les prioritats presentades per la candidatura passen pels serveis socials, amb l'habitatge i la pobresa energètica al capdavant. També han presentat altres eixos com el de transparència, participació, cultura, educació o joventut. El cap de llista, Albert Mateu, ha explicat que les intencions de la CUP passen per l'accés a l'Ajuntament "per portar-hi la veu del carrer i alhora incorporar temes que haurien de ser de debat públic". Mateu critica que al llarg dels últims quatre anys "ha faltat fiscalització de l'oposició al govern".


5 Comentaris

A

Arnau

Igualada

14 d'abril 2015.12:37h

Respondre

uff! però quina llista més fluixa!!

T

Trenca Totxos

IGD

13 d'abril 2015.13:45h

Respondre

Endavant! Com deien els HHH en aquell disc: ”A por ellos.. que son muchos y están super cachas!”

M

Montse

Igualada

12 d'abril 2015.16:54h

Respondre

Tu que veig que els deus conèixer em pots cantar aquets currículums ?. I que vols dir amb això de currículums nets, es que n’hi han de bruts de currículums ?.

Es només per pura informació

P

Pol

13 d'abril 2015.00:32h

Aquí els tens, els currículums
http://www.cupigualada.cat/llista-electoral/

J

Joan Giner

Igualada

12 d'abril 2015.11:06h

Respondre

ENDAVANT! Cares noves i currículums nets.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.