TORNAR

L'alcalde d'Igualada se sotmet a les preguntes de la premsa al Museu

Un repàs a l’acció del govern a mig mandat

politica
Divendres, 9 juny 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En el mateix format que fa dos anys, abans de les eleccions municipals, es va fer al Museu de la Pell, el Col·legi de Periodistes torna a convocar l'alcalde. Serà aquest dilluns 12, a les 8 de la tarda.

El vespre anterior a que es compleixin els dos anys de mandat de Marc Castells, el dilluns 12 de juny a les 8, l'Auditori del Museu de la Pell serà l'escenari de l'acte: "L'alcalde passa comptes". Els periodistes dels mitjans de comunicació locals faran una roda de preguntes per avaluar els fruits dels primers dos anys de mandat polític de l'alcalde igualadí.

Castells, en l'edició anterior de "L'alcalde passa comptes"Els mitjans i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes ja van organitzar un primer acte de balanç fa dos anys, poc abans de la convocatòria electoral. Aleshores es va prendre un compromís d'organitzar un acte públic de control de l'activitat política quan s'arribés a l'equador del mandat i establir un debat similar cada dos anys. El batlle farà una exposició inicial i serà interpel•lat per periodistes d'Anoiadiari.cat, Agència Catalana de Notícies-Anoia, Infoanoia.cat, L'Enllaç dels Anoiencs, La Veu de l'Anoia, Regió7, Canal Taronja-Anoia i Ràdio Igualada. L'acte és obert al públic.


1 Comentaris

m

mariona

08700

10 de juny 2017.14:02h

Respondre

bla bla, bla i FUM, BLA, BLA BLA, Y MES FUM, I PER ACABAR LA PARRA-FADA, CASTELLS ( MAI MES BEN DIT) DE ARTIFICI.


aixol es lo que podrem veure el dia 12, jo per la meva part,
no m’ho penso... Llegir més perdre, i fins i tot penso anar amb una esquella: (cloc, cloc, cloc........

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.