TORNAR

L'ANC etziba a l'Estat que no té les urnes en l'acte d'Igualada

Centenars de persones assisteixen a l’acte central de la campanya pel ’sí’

politica
Diumenge, 24 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Han començat les hores crítiques del xoc de trens esperat. I en aquesta jornada, Igualada rebia la visita de Jordi Sànchez, president de l'ANC.

"No tenen les urnes", és a dir, " votarem". El president de l"Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, va cridar a la unitat en favor del 'sí' en les hores decisives en les que ha entrat la mobilització pel referèndum. Va ser en l'acte central de la campanya a l'Anoia, a la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada, la tarda de dissabte. Davant seu hi tenia centenars de persones que van assistir a aquest míting on també hi intervenia Ignasi Termes d'Òmnium.

Sànchez va animar també a la concurrència, en una jornada que va estar protagonitzada per l'intent de l'Estat espanyol d'assumir el control dels Mossos. Al migdia, el PDeCAT Anoia havia reunit també un bon nombre de persones en un acte al que hi va assistir Joana Ortega, acompanyada per Marc Castells, alcalde d'Igualada, i la diputada Maria Senserrich.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.