TORNAR

La campanya segueix a l'Anoia: dissabte, Jordi Sànchez a Igualada

El PDeCAT fa el seu acte central també, amb Joana Ortega

politica
Dissabte, 23 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

No hi ha treva en cap dels escenaris del referèndum. Jordi Sànchez, el president de l'Assemblea Nacional, serà aquest dissabte a l'acte central de la campanya pel 'sí' a Igualada. 

La Plaça de l'Ajuntament d'Igualada, aquest dissabte 23 a les 6 de la tarda, és el punt triat per l'acte central de la campanya de l'ANC en favor del 'sí' al referèndum de l'1 d'octubre. Just quan queden vuit dies per la jornada de les votacions, el president de l'ANC serà a la capital anoienca, acompanyat d'Ignasi Termes, d'Òmnium Cultural.

Sánchez, en una aparició televisiva FOTO: CCMASànchez ve a Igualada després de tres dies de protestes maratonianes contra les detencions de membres del Govern, i just el dia després que la judicatura espanyola hagi posat sobre la taula la possibilitat que Jordi Cuixart, president d'Òmnium, i ell siguin acusats de sedició per prendre part en les protestes que van tenir lloc davant les conselleries.

No és l'únic acte de dissabte, ja que el PDeCAT prepara un dinar a l'Estació Vella d'Igualada, a 2/4 de 2. Serà amb la presència de la que va ser vice-presidenta del Govern el 9-N, Joana Ortega, acompanyada pel batlle Marc Castells i la diputada Maria Senserrich. Arrel de les detencions, Òmnium i l'ANC van convocar també per aquest diumenge 24 concentracions davant tots els ajuntaments. Les concentracions estan previstes per les 11 del matí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.