TORNAR

L'alcalde capelladí, el primer de l'Anoia citat per la Fiscalia per l'1-O

Aleix Auber ignora les amenaces de la Fiscalia i no declararà

politica
Divendres, 22 setembre 2017. 14:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La primera citació a un alcalde de la comarca per declarar pel suport al referèndum de l'1 d'octubre arribava el matí d'aquest divendres a Capellades. Junt a altres batlles catalans, Aleix Auber està cridat pel 4 d'octubre.

Poca estona després que tornés de la concentració contra l'entrada de la Guardia Civil a una nau del polígon de les Gavarreres (entrada ocasionada per una broma d'un grup de treballadors), l'alcalde de Capellades Aleix Auber rebia la notificació de la Fiscalia conforme se'l cita a declarar pel suport de l'Ajuntament al referèndum. Auber, únic batlle cupaire de la comarca, és el primer de l'Anoia que rep la citació. Ja ha avançat que no anirà a declarar.

La citació que ha arribat aquest divendresEstà citat el 4 d'octubre a la 1 a Manresa. L'escrit que ha rebut el convoca "pel decret signat, per cedir espais municipals i perquè figurem a la llista de l'Associació de Municipis per la Independència". Auber referma que "ja he dit que no hi aniré. No vull entrar en l'estratègia repressiva, en aquest joc. Seria legitimar l'actuació de l'Estat espanyol". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.