TORNAR

Ara Montbui presentarà divendres "un equip preparat per governar"

La candidatura de confluència es donarà conèixer a la Plaça Joan Maragall, a les 8 del vespre

politica
Dimecres, 8 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'equip que unifica als regidors de l'oposició actual a Montbui comença a caminar. L'encapçalen Jesús Miguel Juárez, fins ara Veïns amb Veu, i Coral Vázquez, fins ara ICV-EUiA, als números u i dos, amb presència de persones que fins ara havien estat també a altres formacions com ERC-Junts per Montbui. 

Aquest divendres 10 de maig es presenta en societat Ara Montbui. La formació comença la campanya amb l'acte de presentació a la Plaça Joan Maragall ("Los Olivos") de Santa Margarida de Montbui, a partir de les 8. Ara Montbui l'integren diferents persones provinents de La Veu dels Veïns, Iniciativa per Catalunya-Verds i Junts per Montbui, a més de veïns i veïnes del municipi, Ara Montbui és "un grup transversal i que té en la participació ciudadana, la transparència i la defensa dels drets de les persones els seus principals valors". Jesús Miguel "Schummi" Juárez Tamayo serà el candidat a l'alcaldia d'un equip que "es veu preparat per aconseguir aquest nou repte".

Per ordre de llista, els membres són Jesus Miguel "Schummi" Juárez Tamayo, de 43 anys. Veí del barri de la Mercè. Llicenciat en Història per la UAB; enamorat de les noves tecnologies, tot i que el capitalisme se'ns interposi. Casat, pare de 2 fills antònims. Ex estudiant de Graus com el de Multimèdia UPC o màrquetinc i comerç electrònic de l'IOC. Polifacètic, actualment gerent de Bits Montbui SCP, botiga d'informàtica. Regidor de Veïns amb Veu a l'Ajuntament de Montbui des des del 2011. 

La número dos és Coral Vázquez Hontoria, de 47 anys. Veïna de la Crta. De Valls. Llicenciada en Geografia i Història. Des de fa 15 anys, coordinadora de projectes i serveis a Càritas. Feminista, d'esquerres. Inconformista. Ha format part durant 25 anys de l'entitat montbuienca BAULA i és membre de la Plataforma Feminista de l'Anoia. Regidora d'ICV a l'Ajuntament de Montbui des del 2011.

La segueix Adrià Castelltort Mascó, de 32 anys. Veí del Nucli Antic. Economista i màster en sostenibilitat. Des del 2012 es dedica a la consultoria mediambiental i de serveis urbans. Fa de president a l'Associació de Defensa Forestal "La Tossa" i de tresorer a l'Associació de Veïns "La Margarida" al nucli antic. Forma part de Dracs i Diables de Montbui i és cerveser artesanal. Després de Castelltort, en quarta posició, hi ha Jesica Arroyo López, de 35 anys. Veïna de la zona del carrer Sant Jaume. Diplomada en Gestió i Administració Pública, llicenciatura en Ciències Polítiques i postgrau en Gestió Política i Social. Administrativa en una empresa d'estampació. Regidora de Veïns amb Veu Montbui des del 2015.

El cinquè és Jordi Bòria Taixé, de 42 anys. Veí del barri de Finisterre. Tècnic superior en Automoció i tècnic especialista 2n grau en Electricitat i Electrònica. Empresari del sector de l'automoció amb taller familiar a Montbui des de 1979. Membre de la Junta del Moto Club Igualada. Director, Comissari Esportiu, Comissari Tècnic i Cronometrador de la Real Federación Motociclista EspañolA. Membre de la Comissió Organitzadora de la Trobada de Vehicles Clàssics de Montbui. Regidor a l'Ajuntament per Junts per Montbui des del 2015. Seguint a Bòria, hi ha Sara Bergantiño Cabello, de 45 anys. Veïna del carrer La Tossa. Coordinadora del Casal d'Estiu San Mauro i monitora de temps lliure i menjador. Tallerista a diversos centres cívics de la comarca, a més de voluntària en diferents entitats del municipi. Actualment, administrativa a una empresa d'installacions.

El veí del Nucli Antic Marcel Mateu Pijoan, de 50 anys. és el setè. És biòleg. Professor de ciències naturals a l'Institut Montbui, on ha promogut projectes i intercanvis educatius amb altres instituts d'Europa. Regidor a l'Ajuntament de Montbui per ICV (1998-2003). En vuitè lloc, Diana Susín López, de 34 anys. Veïna del barri de Vistalegre. Tècnica Superior en Integració Social i Diplomada en Educació Social. Actualment, i des de fa gairebé 12 anys, dinamitzadora comunitària als Equipaments Cívics d'Igualada. 

Novè és Albert Cantarell Busqué, de 38 anys. Veí del Barri de Sant Maure. Llicenciat en pedagogia. Ha estat tècnic i coordinador de projectes en barris d'habitatge social. Professor d'educació secundària (geografia, història, economia i emprenedoria) i coordinador del 2n curs d'ESO. Ha estat anys col·laborant i formant part de les juntes d'entitats com els Dracs i Diables de Santa Margarida de Montbui, C.F. Montbui, Comissió Jove de Montbui i de l'Ateneu Cultural i Recreatiu. Després, a la llista, hi consta Núria Roca Mercader, de 62 anys. Veïna del Nucli Antic. Administrativa i comptable. Membre del Club Femení de Petanca. La segueix David Gilberte Méndez, de 33 anys. Veí del Nucli Antic. Graduat en Arquitectura Tècnica , Postgrau en Property Manager i Agent Immobiliari. President de l'Associació Cultural Inama, Vocal de la Unió d'Establiments de Montbui, Col•laborador de la Sectorial Immobiliaria a la Unió Empresarial de l'Anoia.

En dotzena posició, Marta Avilés Gil, de 28 anys. Ha treballat a diferents establiments de Santa Margarida de Montbui i actualment treballadora del Servei d'Ajuda a Domicili. El 13è és Jordi Montiel Vendrell, de 45 anys: Veí del Nucli Antic. Formació Professional en Electrònica i formació en disseny gràfic i disseny web. Actualment programador en Aplicacions Web i Comerç Electrònic. Regidor de Veïns amb Veu a l'Ajuntament de Montbui des del 2015.

Conformaran la llista de suplents Glòria Nassarre Madrazo, de 74 anys. Nasarre és veïna del Nucli Antic, mestra parvulista jubilada i fa 20 anys que forma part del Patronat de La Tossa. Suplent també és Gregorio "Goyo" Grados García, de 64 anys, veí del Barri de Sant Maure i vinculat al món de l'educació per la seva tasca com a conserge durant 35 anys a una de les escoles del municipi, el CEIP Antoni Gaudí. Actualment jubilat. També hi ha Mónica Portero Martínez, de 39 anys. Veïna del Barri de Vistalegre. Diplomada en Educació Primària i CFGS Administració i Finances. Coordinadora de manteniment a la Indústria del paper. Entre els suplents també, Javier Moreno Morales, de 31 anys. Veí del Barri del Pi. Tècnic superior Programació DAMM, consultor senior ERP/CRM. Cap d'equip tècnic i responsable de I+D+i en una empresa dedicada a desenvolupar solucions informàtiques destinades a la gestió empresarial.

La veïna del Barri de Barraquetas Alfonsa Santiesteban Castillo, de 58 anys va després de Moreno. És assessora sociolaboral i coordinadora de l'Anoia a CCOO. És sòcia d'INAMA i participa a la Plataforma Feminista de l'Anoia i a la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Després, Aitor Urbano Medina, de 25 anys. Veí del Barri de la Falconera. Estudiant de Periodisme i Comunicació Audiovisual per la UOC. Operari de recutrició a una empresa de curtits. També Valentina Dalmases Papaseit, de 46 anys. Veïna del Barri de la Mercè. Dedicació al sector de l'automoció i soldadora.

Els tres darrers llocs de suplent són per Jonathan Delgado, Rosa Maria Planell i Antonio Aguallo. Delgado, de 23 anys, és veí del Barri de Vistalegre. Graduat en Relacions Laboral a la UAB. Tècnic laboral en recursos humans en una empresa dedicada al outsourcing (empresa de serveis). En penúltima posició, Rosa Mª Planell Raja, de 62 anys. Veïna del Barri de Sant Maure. Estudis d'Administració i Gestió i Cap de Departament d'Administració. Membre de l'Agrupació Sardanista de Montbui, Presidenta de l'ANC Montbui i Coordinadora de l'ANC Anoia Comarcal. I finalment, Antonio Aguallo Ariza, de 61 anys. Veí del Barri el Tibidabo. Funcionari subaltern. Voluntari i secretari d'ACAPS Anoia. 12 anys de regidor a l'Ajuntament de Montbui. Sindicalista. Vinculat a l'Associació de Veïns.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.