TORNAR

Carles Cuerva espera obtenir un escó al Congrés un cop s'esculli el govern

Els socialistes es feliciten pel seu augment de vots i esperen que es traslladi a les municipals

politica
Dimarts, 7 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb els resultats del 28-A, el PSC es va situar com a segona força en vots a la comarca en unes generals. El candidat anoienc, Carles Cuerva, figurava com el número 12 de la llista a Barcelona i veu opcions d'entrar al Congrés.

Segons els ministres que esculli Pedro Sánchez per al seu govern, hi podria haver en pocs mesos un segon diputat anoienc al Congrés, a més de la republicana Carolina Telechea. Seria Carles Cuerva. El candidat es congratula pels resultats i que "l'Anoia també ha contribuït a recolzar un projecte de progrés per Espanya, de convivència per Catalunya i de treballar pels problemes reals de la comarca a l'Anoia". Sobre la possibilitat d'assolir l'escó al Congrés, afirma que "el resultat no ha arribat a l'elecció directa amb escó, però hi ha possibilitats que amb la formació del govern així sigui". Si Sánchez escull ministres catalans que constaven a la llista de la demarcació i aquests abandonen l'escó per concentrar-se en el govern, l'igualadí accediria a la cambra baixa.

Els progressistes es feliciten "pels resultats electorals de diumenge passat a les eleccions generals, on els PSOE ha tornat a guanyar les eleccions àmpliament i a Catalunya el PSC ha quedat en segona posició a poca distància del primer, assolint més de 950.000 vots". Feliciten a ERC "com a guanyador a la comarca" però destaquen "com el PSC ha passat de quarta força a ser la segona amb un augment de més de 6.000 vots".

Afirmen que "amb aquests resultats encarem amb molt optimisme les properes eleccions municipals, on treballarem per fer possible alcaldies i governs municipals progressistes arreu de la comarca".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.