TORNAR

La 'Conversa' amb Roger Torrent, en vídeo

El president del Parlament parla de la lluita contra els efectes del 155 amb Marina Llansana

politica
Dilluns, 16 abril 2018. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El passat divendres 13, el president del Parlament Roger Torrent va ser a Igualada en la tercera edició de les 'Converses Anoiadiari'. La periodista Marina Llansana va acompanyar-lo en aquest acte que ja es pot veure en vídeo.

Roger Torrent, a l'Escola Pia FOTO: Joan GuaschL'Escola Pia va acollir el passat divendres la conversa entre Roger Torrent, president del Parlament aquesta legislatura, i la periodista igualadina Marina Llansana, en el marc del cicle que organitza AnoiadiariEn aquest enllaç podeu trobar el vídeo complet d'aquesta xerrada. Torrent va tractar la situació actual de la política catalana, amb els empresonaments de diversos dels membres del Govern de la Generalitat per càrrecs de rebel·lió, i les dificultats per formar-ne un de nou sota el pes de l'aplicació de l'article 155. El president del Parlament també va remarcar la necessitat de constituir un front ampli contra la repressió política més enllà de l'independentisme.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.