TORNAR
PUBLICITAT

Imma González afirma a les xarxes que Catalunya viu una "situació de preguerra civil"

La tinent d’alcalde de Vilanova del Camí afegeix que hi ha ”guerrilles fanatitzades”

politica
Dilluns, 16 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La tercera Tinent d'Alcalde, Regidora de Cultura, Participació Ciutadana, Agermanament, Solidaritat i Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, ha publicat aquesta setmana passada a Twitter una piulada en què denunciava "la triste realidad de Catalunya. Situación de pre-guerra civil". 

En aquesta mateixa piulada, González afegeix que a Catalunya hi ha "guerrillas fanatizadas que un día te colocan un lazo amarillo en la puerta y quién sabe qué se atreverán. El odio se huele, se palpa, casi podemos masticarlo, pero si dices algo, eres facha".

Imma González forma part del govern municipal de Vilanova del Camí, després de la moció de censura contra Vanesa Gonzalez duta a terme el febrer de l'any passat. González, que havia estat regidora per Ciutadans, no va entrar al consistori el 2011 i el 2015 va aconsegir-ho després de la renúncia del líder de la seva formació, DECIDE (Derecho, ciudadanía y democracia), Carlos Navarro "El Yoyas". 

Imma Gonzàlez ja va crear una polèmica a les xarxes el passat octubre amb una piulada sobre les detencions de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

 


16 Comentaris

V

Vilanovi

Vilanova

18 d'abril 2018.18:05h

Respondre

Cada municipi (en aquest cas Vilanova) té els governants que es mareix.
Res a dir

A

Anna

IGUALADA

17 d'abril 2018.13:30h

Respondre

La majoria de respostes a la regidora son insults, jo no crec que la situació sigui de guerra civil però sí de enfrontament civil entre catalans que tenim posicions polítiques diferents.
Els... Llegir més polístics i funcionaris no signa un contracte, juren complir la llei i ferla complir, si no ho fan.. expedient disciplinari...delicte..
Possiblement no us agradi que algú us digui que veure una persona amb el llaç groc ens causa la mateixa sensació que quan vèiem una persona amb la –gaviota--, esvàstica—aguilucho--... son opcions polítiques.

Tan ell com el seu mentor (Mas) ja estan venent la propaganda de noves eleccions i la culpa com sempre és de “Madrit” en las eleccions del 21D deia --- tornareeeé, --------i no ha tornat --- i per la seva culpa i dels que han fugit els altres encara són a la presó.

Puigdemont sap que el dia que hi hagi un nou president de la Generalitat deixarà de ser un referent. A ell li interessa que continuï el conflicte, el No facilitarà que hi hagi un Govern estable que s’ajusti a la Constitució, tot i que digui el contrari.

t

toni

igualada

17 d'abril 2018.21:54h

Ui anna et felicito quanta demagògia per favor. Tenim polítics presos per culpa dels fugats ? Es el pdcat i erc i cup que volen eleccions ? Vam guanyar per 47a43%les últimes eleccions i els... Llegir més escanyols sho passen pel folre com sempre...

Ves a convèncer els teus però no tergiversis els fets si et plau.

Salut i república !!!!

M

Maria

Igualada

17 d'abril 2018.23:29h

Ana no sé on veus els insults... Potser faria bé aquesta dona de no faltar al respecte i la veritat a la ciutadania.

M

Marc

Igualada

18 d'abril 2018.10:19h

Anna,

Dius que veus que la majora de respostes a la regidora són insults... He revisat totes les anteriors a la teva, i el que més es pot assemblar a un insult és dir que aquesta... Llegir més noia és de ”cal justet”. Per altra banda si tal com dius, per tu és el mateix portar un llaç groc a la solapa, que una esvàstica... i que et causa la mateixa sensació... no tinc res més a dir...

t

toni

igualada

18 d'abril 2018.16:03h

Anna, fas molta demagógia, no tindràs un màster?

O sigui, tenim presos polítics perquè uns quants han fugit a l’exili? No ho són perquè van defensar tan bé com van poder el... Llegir més dret dels catalans a decidir?

Aquesta regidora no insulta amb els seus escrits? i els altres colegues seus de Tabarnia que a la vida virtual són molt valents i a la vida real quan van amb colla arrencant llaços grocs i agredint gent també??

ganes de que arribin eleccions novament, ja siguin autonòmiques o municipals, i s’ha de dir que teniu molta sort amb el caràcter autòcton d’aquest país nostre, en d’altres latituds sí que hi hauria violència de veritat, és inacceptable veure gent a la presó o a l’exili i aquí com a molt tallem carreteres un parell d’hores o fem un parell de vagues, així no ens en sortirem.

A

Anna

IGUALADA

20 d'abril 2018.09:49h

Toni, demagògia forma impura de govern democràtic que consisteix a exercir el poder aprofitant-se de les masses indisciplinades;
Formes de demagògia:
Manipulació del significat,... Llegir més Tenim polítics presos per culpa dels fugats ?
Tenim presos polítics perquè han fet delictes i són encara a la presó preventiva pel risc de fuga, agreujat per la fugida d’altres.
Omissions, Estadística fora de context: informació incomplerta realitat falsejada, us tendenciós de l’estadística, demagògia numèrica:
47/43% les ultimes eleccions ?
Anar-nos d’Espanya 47% quedar-nos a Espanya 53%
CUP- Anarquista— SI separatista
CDC o com es digui ara- dreta catalana – SI separatista
ERC- Republicans catalans – SI separatista
Els comuns republicans Espanyols NO separatista
Psc Federalistes NO separatistes
C’s Constitucionalistes No separatistes
PP Monàrquics NO separatistes.
Investidura del Sr. Turull, bloc separatista 68 vots majoria absoluta—investidura fallida 4 diputats del bloc separatista van votar en blanc.
La culpa és del PP, del jutge, del Rei, de Madrid?
Re-definició del llenguatge: dret a decidir, referèndum, independència, república...
Tàctiques de despits: desviació del tema.
No tindràs un màster?
Dimonització: associar una idea negativa a un grup de persones fins que siguin vistes negativament.
Escanyols, fatxa, justeta.
Falso dilema: definició simplista que pretén evitar la consideració que hi ha més possibilitats.
Estàs amb mi o contra mi.
Toni, Marc Maria.
Jo no personalitzo opino de fets, que per a vosaltres no s’ha ajusten a la veritat ho accepto, però accepteu vosaltres als que pensem diferent?.

M

Marc

Igualada

20 d'abril 2018.13:03h

Anna de veritat penses això que vares escriure:

”Possiblement no us agradi que algú us digui que veure una persona amb el llaç groc ens causa la mateixa sensació que quan vèiem... Llegir més una persona amb la –gaviota--, esvàstica—aguilucho--... son opcions polítiques.”

Penses que una esvàstica o l’àliga franquista, és una opció política que causa la mateixa sensació que un llaç groc? Glups....

Per altra banda, tu creus que tenim presos polítics en presó preventiva perquè han comès delictes... i jo em pregunto quins? Rebel·lió? Alemanya, Suïssa, Bèlgica i Escòcia diuen que no...

Malversació? El Sr. Montoro també diu que no... Perquè estan a la presó sense judici... doncs per l’esperit de revenja de l’estat espanyol.I això ens ho demostrarà el TEDH.

I si, accepto la gent que pensa diferent a mi... ara que se sap argumentar de forma raonable.

A

Anna

Igualada

23 d'abril 2018.09:26h

Marc
Ens agradi o no els que porten l’esvàstica i l’aguilucho també tenen la seva llibertat individual, es presenten a les eleccions --són un opció política-. Ens faríem un mal... Llegir més favor negar-lo.
Sí, crec que tenim polítics presos perquè han comés delictes. Marc un servidor públic Jura complir i fer complir las lleis.
El TEDH no més ha admet a tràmit la petició...
El TSJE ha admet las denuncies dels fiscals i els jutges demostraran que s’han comès delictes uns amb més responsabilitats que altres.
Alemanya encara no ha dit que no .
Malversació: Creus que quan Montoro va demanar les factures per fer efectiva la transferència del FLA va ser per un capritx.
Els del Partit Popular , els hi perd la prepotència.

M

Marc

Igualada

24 d'abril 2018.13:19h

Anna, en països com Alemanya fer apologia del nazisme o els partits obertament nazis no són legals, a diferència d’Espanya on fins hi tot existeix una “Fundación Francisco Franco” que rep... Llegir més subvencions públiques.
A Alemanya, es varen jutjar els crims del nazisme, en canvi a Espanya es va dur a terme allò que els espanyols els hi agrada tan parlar-ne i se’n senten tan orgullosos, el que ells mal anomenen “la transición”, que en realitat és un eufemisme d’una amnistia de tots els criminals del franquisme.
Per això a Espanya continuen governant els mateixos...els seus fills i els seus néts.
Per això partits d’extrema dreta com Alianza Nacional, Espanya 2000, La Falange i Democràcia Nacional, que fan apologia del franquisme, del racisme, de la xenofòbia, de l’homofòbia, etc es presenten lliurament a les eleccions. Però també és veritat que aquests partits no pugen en número d’escons com passa a molts països europeus, perquè totes aquestes ideologies ja estan representades dins del partit hereu del franquisme, el PP.
Per cert, tu que parles tan de lleis i Constitució, sabràs que a Espanya hi ha una llei anomenada “Llei de Partits”, que va ser feta a mida per il•legalitzar HB, en diverses eleccions i poder posar un lehendakari nacionalista espanyol, i que en canvi mai ha estat utilitzada per il•legalitzar cap partit de l’extrema dreta espanyola com per exemple Alianza Nacional (partit pel qual es va presentar l’assassí confés de Guillem Agulló). Fet que demostra que la llei espanyola està més que polititzada i manipulada...
En quan als presos polítics, si ets mínimament coherent, saps que aquí no hi va haver cap tipus de violència, vaja com a mínim per part dels participants a l’1-O, i si molta, per part de les forces militars del cos de la Guardia Civil. No m’ho negaràs... I per tant, segons les lleis vigents no hi va haver rebel•lió, i això ja ho ha dictaminat el tribunal alemany...Pot ser hi va haver un altre tipus de delicte, però això no porta a justificar la presó preventiva i menys a la dispersió de presos (a més de 600 km de casa seva), quan alguns són pares de nadons de mesos... Mentrestant els assaltants de las Blanquerna, entre els quals es troba Sr. Iñigo Pérez de Herrasti, també del partit Alianza Nacional, cunyat del Ministre Méndez de Vigo i cosí del Ministre de Defensa Pedro Morenés (amb antecedents i condemnes per tinença d’armes i explosius), es troben en llibertat, tot i tenir sentencia de presó, pel fet, segons el jutge de que tenen família... Ai l’as!
Les lleis no són sempre justes. Si ens agafem a l’imperi de la llei, els negres encara serien esclaus, les dones no podrien votar, els treballadors farien jornades de 12 h i un llarg etc. Però gràcies a Déu sempre hi ha hagut lluitadors per les causes que tot i està fora de la llei en el seu temps, eren justes. La veritat es filla del temps... i no de l’autoritat.

A

Anna

IGUALADA

25 d'abril 2018.12:01h

Marc,
L’Art 21/2 de la constitució d’alemanya “ els partits que posin en perill l’existència de la República Federal de Alemanya. Són inconstitucionals. Aquest art. dóna poder al... Llegir més TC alemany per poder prohibir els partits separatistes.
Governa i ha governat Espanya els partits que hem votat, amb majories absolutes o amb majories simples amb la complicitat de la dreta separatista de Catalunya i Euskadi.
Quan parles dels fills i nets de franquistes, parles dels avantpassats franquistes de la Sra. Rovira el Sr. Puigdemont, Sr. Tries...?
Vols dir que tots el que van participat a la transició eren franquistes?.
Marc, No només existeix la violència física, la provocació de les masses quan el seu objectiu es la coacció es violència., la violència que rebem els que no pensen igual per a tu potser no conta només conte l’un de octubre
Que et retingui durant més de 3 hores i a 3 graus sota cero, que et fessin passar vergonya per haver de fer les necessitats fisiològiques davant de la caravana de coxes i camions, és violència física, psíquica i humiliació.
Compares drets humans con ideologia política....
Bona sort.

J

JOSEPM RAMONJOAN

IGUALADA

16 d'abril 2018.20:37h

Respondre

”Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense en català, és la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense” Ja ho deia l’Ovidi Montllor. Sra.... Llegir més Imma, qui porta un llaç groc reclama pacíficament llibertat de presos polítics, llibertat d’expressió i dret d’autodeterminació. Qui va començar una guerra civil (...parlem dels militars sublevats darrera l’assassí mai jutjat anomenat Francisco Franco) van fer ús de les armes front una república democràtica conculcant totes les lleis d’Espanya i tots els Drets Humans d’una tacada. Van matar civils abans (...recorda la repressió als miners asturs gestionada pel mateix protagonista), durant (amb l’ajut de Hitler i Mussolini, poca broma) i després (repressió o reeducació).
Sra Imma, no tergiversi el llenguatge. No criminalitzi a les víctimes i sobre tot no banalitzi una guerra civil.

l

lluis

16 d'abril 2018.20:37h

Respondre

Quina pena dona aquesta senyoreta.

M

Maria

Igualada

16 d'abril 2018.18:43h

Respondre

El nivell cultural dels polítics vilanovins ha anat a menys. Ciutadans de Vilanova cal que feu un plantejament perquè porteu uns anys que deu ni do.

j

joel grau llucià

manresa

16 d'abril 2018.12:33h

Respondre

A veeeeeeeeeure: aquesta noia quan ja anava a l’Institut, ja l’anomenàvem com d’aquell tipus de persona que ”venien de Cal Justet”
Segurament ara estaria dins el programa PIM o alguna... Llegir més variant semblant (tot i que aquest usuaris tenen mmmmoooooooolt més sentit comú, tot cal dir-ho!)
No cal patir-hi massa, gent

J

Jepis

Igualada

16 d'abril 2018.07:48h

Respondre

No se lo que eres si facha o no pero lo que si es claro es que eres mentirosa y manipuladora, vamos a ver, poner lazos amarillos, manifestarse pacificamente y querer votar, no son ni amenazas ni... Llegir més violencia ni prisión que si es lo que practicais vosotras con los que piensan i actuan diferente, piensa un poco y como minimo pide perdón

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.