TORNAR

La CUP igualadina demana "Prendre partit" en el seu espot

Quim Arrufat, diputat al Parlament, acompanyarà la formació a l’acte central

politica
Dimecres, 29 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un centenar de persones donen suport a #ReinventemIgd en l'espot electoral de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a Igualada. Entre ells, els membres de la llista de la formació a la ciutat per les eleccions del 24M

La CUP Igualada estrena imatge de campanya i vídeo fent una crida oberta a "prendre partit" per canviar la ciutat. L'assemblea local presentarà el programa electoral de les municipals la setmana vinent. El 15 de maig, al vespre, al Museu Comarcal, farà l'acte central de campanya amb la intervenció del diputat de la CUP Quim Arrufat. D'una banda, la imatge de campanya, obra de l'il·lustrador igualadí Xavier Mula, combina alguns dels valors de la formació -com la defensa dels drets socials, del territori i dels Països Catalans, la cultura popular, l'ecologisme, la participació o la cohesió social- amb diversos espais emblemàtics de la ciutat, com el Rec, l'Escorxador, el Punto Blanco o Cal Font.

D'una altra banda, un nou vídeo (https://youtu.be/4PIP0AqYHZY) aplega un centenar de persones, que donen suport a la llista del 24M, encapçalada per Albert Mateu, Eva Pedraza, Carles Costa, Alba Ortínez i Paka Cañete. Amb el lema "Prendre partit és lluita quotidiana. Amb tots els ingredients, reinventem Igualada", el vídeo recull imatges de diferents espais i diverses reivindicacions a la ciutat, com l'educació i la sanitat públiques i de qualitat, la lluita contra els desnonaments o un espai públic viu i cohesionador.

La candidatura de la CUP, amb 26 noms provinents dels moviments socials i del teixit associatiu de la ciutat, es pot consultar a www.cupigualada.cat, on també hi destaquen els vuit eixos programàtics. A Catalunya, la CUP presenta el doble de llistes que a les municipals del 2011, passant de 72 a a 159 candidatures municipals.


11 Comentaris

A

AHIR VAIG TINDRE UN SOMNI

1 de maig 2015.21:01h

Respondre

Ahir vaig tindre un somni:
El proper Govern Municipal, estava format per, La CUP. ERC i PSC.
Al Castell, se li havia acabat el xuclar de la mamella, ni Diputació ni Alcaldia, a la... Llegir més oposició!!!!

Felicitacions a la CUP, per el Vídeo. veu-rel i escoltar-lo, es respira aire nou, sense olor de fum.

u

ufff...

2 de maig 2015.10:26h

uufff... crec que barreges naps amb cols!

Una cosa és que al seu nom hi portin paraules com ”socialistes”, ”esquerra”... i, l’altre, és que les seves polítiques ho siguin

m

maria

1 de maig 2015.18:48h

Respondre

Francament, un vídeo molt ben fet ¡¡¡implacable !!!
El aire fresc i pur, tona a entrar per les finestres obertes de Igualada.
Felicitats jovent, no os deixeu esquitxar, per la inoperància i... Llegir més ”mangoneo”, que os rodeja.
La Joventut es el futur, i no el ”poliquets profesionals”, que mai han donat un pal al aigua.
Una, ja entrada en anys.

D

Dani

Igualada

5 de maig 2015.16:05h

1. ser jove no vol dir ser eficaç, bo, recte, professional o el que sigui.
2. A la llista de joves n’hi ha però no tots.
3. No tots els ”poliquets professionals” que dius han... Llegir més donat un pal a l’aigua, alguns també han treballat bé. (i t’ho diu un que no veu bé que els polítics estiguin gaire temps a la cadira)
4. Inoperància sí, ”mangoneo” a Igualada crec sincerament que no.
i 5. Aire fresc, pur... com el que em ve de la depuradora.

Un, encara jove.

I

Ignasi

Manresa

29 d'abril 2015.13:41h

Respondre

Un vídeo molt bo. Positiu. Alegre.
superbenfet.

j

joel grau llucià

manresa

29 d'abril 2015.13:15h

Respondre

A mi em fa molta il·lusió veure que, com jo, toooootes les patgeses també són de la CUP!!!

J

J. Domenech

29 d'abril 2015.12:28h

Respondre

Doncs trobo que la imatge es molt bonica i amb moltes coses que representen Igualada, i no hi surt el nom del partit enlloc. Realment fa ilusionar veure tanta gent involucrada en cosas de la ciutat... Llegir més en aquest projecte. Tant de bo tingueu els resultats que es mereixen tota la feian que feu

J

Joan Giner ITV

Igualada

29 d'abril 2015.11:24h

Respondre

Molt bo, un pel llarguet, però molt bo. Com ja vaig dir gent fresca. idees noves. Endavant!

C

Carles

IGD

29 d'abril 2015.08:58h

Respondre

Que gran noticia! I com sou tan objectius no dubto que cada vegada que un partit d’Igualada tregui un vídeo també publicareu una noticia igual d’extensa. I no dubto que aquest comentari es... Llegir més publicarà.

C

Carles

També d'Igualada

29 d'abril 2015.10:43h

Una mica d’hemeroteca no fa mal per veure que quan els altres partits inicien campanyes també tenen ressò dins d’aquest mitjà. És més, del que tenim a la comarca, l’anoiadiari.cat és de... Llegir més lo milloret a nivell de periodisme. Dels pocs diaris que no es limiten a publicar notes de premsa a mansalva a mode ”taulell d’anuncis”.

J

Joan

Igualada

29 d'abril 2015.11:05h

Doncs ja ho veus, aquí no manipul•len, tan publicat el teu ”gran” comentari. Has vist mai algun diari que sigui 100% neutral? Ho dubto... I si no t’agrada la notícia, no cal que la... Llegir més llegeixis, no és tan complicat!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.