TORNAR

El VA! nega que tingui pactes preacordats amb cap formació

S’escalfa la precampanya a Vilanova del Camí #AD24M

politica
Dimarts, 28 abril 2015. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La segona força del consistori d'aquest mandat, el VA! (Vilanova Alternativa), torna a estar a l'arena electoral. Després dels rumors que havien sorgit sobre pactes preexistents amb  altres forces, dels quals va parlar la candidata número dos de DECIDE Imma González, el VA! nega categòricament cap acord

Després que la setmana passada, la número dos de DECIDE, Imma González, parlés obertament de l'existència de pactes a l'ombra per a després de les eleccions i assenyalés a "Vilanova 365, VA! i Som Vilanova-Esquerra", ara una d'aquestes forces, Vilanova Alternativa, ha intervingut per assegurar que és "absolutament fals que tinguem cap pacte per després de les eleccions amb ningú, ni tampoc per abans".

La presentació del VA!, el passat marçL'agrupació d'electors que encapçala Francisco Palacios afegeix que "no hem mantingut ni tan sols converses amb cap partit polític, a excepció d' ERC-Som Vilanova que es va reunir amb tots els grups municipals". Sobre els republicans "se'ls va escoltar per cortesia, sense que s'arribés a cap acord o pacte". Consideren que les afirmacions de DECIDE són "falses i malintencionades per part de Decideix, i ja ens hi té acostumats a través de premsa i xarxes socials, a través de les quals ens ataca i difama de forma gratuïta".

VA! i DECIDE són dues de les quatre candidatures independents que hi ha a la localitat de cara al 24 de maig. Imma González, el passat divendres, en la presentació de l'equip de DECIDE, va atacar durament al VA!, remarcant que "fa quatre anys es van presentar com a rivals de Joan Vich i al final hi van pactar" a més que bona part dels candidats "no són persones que viuen al municipi". Ara, el VA! apunta que "no entrarem en aquest tipus de joc, ja que creiem fermament que els ciutadans de Vilanova del Camí es mereixen que la campanya electoral serveixi perquè cada grup presenti propostes per millorar el nostre municipi i no per mentir, desqualificar i intentar destruir els altres grups com fan ells".

 


1 Comentaris

P

Pere

Vilanova del Camí

29 d'abril 2015.23:53h

Respondre

També va dir que faria fora al Vich i després va pactar amb ell.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.