TORNAR

Parera dóna a conèixer la llista que encapçala en les seves quartes eleccions

CiU es presenta amb l’objectiu de reeditar l’alcaldia davant Esquerra #AD24M

politica
Dimarts, 28 abril 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Josep Parera i Tort és per quarta vegada el candidat convergent a La Llacuna. L'actual batlle, que duu 14 anys en el càrrec després de substituir  Tomàs Bages per motius de salut el 2001, presenta un equip que mescla continuïtat amb algunes novetats

La formació de Convergència i Unió de La Llacuna torna a repetir a les municipals amb Josep Parera i Tort com a cap de llista i un equip que combina l'experiència de les persones que han estat regidores en les anteriors legislatures amb noves incorporacions. La voluntat de tots plegats és "seguir treballant pel municipi amb més força que mai", en aquest sentit, la formació assegura que "encara ens queda molta feina per fer i tenim moltes ganes de seguir treballant per La Llacuna".

La foto de família de la llista de CiU a la Llacuna, amb Parera al centreAmb aquesta filosofia, la candidatura es presenta amb el lema 'Fem poble, fem La Llacuna' perquè "la nostra voluntat és la construcció del millor lloc per viure i gaudir, amb serveis de qualitat per als ciutadans i per a totes les persones que el visiten". Expliquen que "proximitat, transparència i participació" seran els tres valors que guiaran el seu treball diari. La llista la formen en aquest ordre: Josep Parera, Jordi Masip, Josep Martí, Maria Rosa Busquet, Damià Deas, Felicidad Navas i Margarita Baja. Com a suplents els acompanyaran en Xavi Trillas, Yolanda Guerra, Santas de Blas, Cesar Morales, Salvador Bueno, Joel Alegret, Rosa Camps, Ana Ferrer i Ricard Gomà. Josep Parera, que es presenta per quarta vegada es mostra molt "entusiasmat" amb el seu equip i les propostes que estan treballant per al municipi. Parera explica que el valor del seu equip rau en l'experiència i el coneixement, un patrimoni que volen seguir posant "a disposició del poble perquè els llacunencs i les llacunenques gaudeixin del seu municipi".


2 Comentaris

c

catalinu de la plaça

la llacuna

2 de maig 2015.14:07h

Respondre

Mateixos gossos amb diferents collars...
Aquest del Sr Parera te un chollo a la Llacuna!

R

Ricard Gomà

la Llacuna

8 de maig 2015.21:14h

Gossos... Que pretens insultar? Tan costa dir clarament quin és el ”xollo” del Parera si és que en té algun?
Tirar la pedra i amagar la mà...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.