TORNAR

ERC recolza la contractació de Joan Serra com a nou càrrec de confiança de l'Ajuntament d'Igualada

Els republicans qüestionen l’elecció de l’altre càrrec de confiança, Jordi Servitje

politica
Dilluns, 4 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Blanc i negre. Esquerra ha valorat molt positivament l'elecció de l'alcalde de Castellolí, Joan, Serra, com a un dels dos nous càrrecs de confiança contractats pel govern convergent igualadí. D'altra banda, els republicans qüestionen el nomenament del segon càrrec de confiança, l'alcalde de Veciana Jordi Servitje, sumant-se així a les crítiques que jan manifestat en aquest sentit la CUP i Socialistes d'Igualada.

Esquerra ha manifestat "celebrar que Marc Castells compti amb el talent de les persones d’ERC" posant "a disposició” del govern igualadí el capital humà d’Esquerra". Els republicans valoren “molt positivament que el govern d’Igualada hagi decidit comptar amb els serveis de Joan Serra com a responsable en la captació d’inversions i promoció de polígons d’activitat econòmica. Serra actualment és alcalde de Castellolí, enginyer superior en Organització Industrial, enginyer tècnic en Explotació de Mines, té un màster superior en prevenció de Riscos Laborals, i un curs en Desenvolupament Directiu a l’EADA Business School. A més a més, Serra ha estat fins ara delegat per la junta de govern per l’oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca Òdena i ja s’encarregava de gran part de la feina que se li encomana ara per part del govern municipal, a més de ser un dels màxims responsables del Campus Motor. Precisament Serra s’ocuparà d’aconseguir inversions i de liderar projectes comuns entre els diferents municipis de la Conca d’Òdena". Per tot això, els republicans destaquen la “dilatada experiència” de Joan Serra en aquest àmbit i creuen que “aportarà la necessària visió de Conca i de projectes compartits amb altres municipis”.

Joan Serra, alcalde de Castellolí

Els republicans “celebren i comparteixen la decisió del govern municipal" i asseguren que “malgrat que Esquerra no formi part del govern de la ciutat i discrepi en moltes de les decisions que pren, l’elecció de Serra és un encert", afegint que “estenem la mà amb tot allò que calgui al govern d’Igualada per contribuir en la promoció i dinamització de la ciutat” i s’ofereixen a aportat “tot el seu capital humà i logístic per construir una Igualada econòmicament més prospera”.

Servitje, qüestionat

D'altra banda, des d’ERC Anoia i Igualada qüestionen "la idoneïtat" de l'alcalde de Vaciana, Jordi Servitje,  "per encarregar-se del pla de millora dels barris i promoció turística d’Igualada”, ja que “lamenten” que “Convergència i Marc Castells no tinguin a ningú a la ciutat per responsabilitzar-se de l’estat dels barris d’Igualada i acabin posant a un alcalde del seu partit per fer aquesta feina", un fet que qualifiquen com a "preocupant”. Els republicans recorden que "Servitje va manifestar en una entrevista que a Veciana, d’on n’és alcalde, ens sentim poc identificats amb l’Anoia”, una afirmació  que els republicans consideren "incoherent havent-se de responsabilitzar precisament de la promoció turística de la capital de la comarca".

Jordi Servitje, alcalde de Veciana

Finalment, des d’ERC demanen a Castells que “reconsideri l’elecció d’aquest càrrec de confiança" i s’ofereixen per "buscar conjuntament un perfil que s’adapti millor a les necessitats que tenen els barris de la nostra ciutat i la seva promoció turística“.

El grup municipal d’ERC, remacra que "sempre hem defensat, en relació als càrrecs de confiança, la idoneïtat, o no, ha de respondre a criteris de vàlua i característiques professionals i no a afiliacions o simpaties polítiques".


3 Comentaris

A

Antoni de Solà

Conill

5 de setembre 2017.20:41h

Respondre

Em sembla miserable i sectari devant de dos nomenaments de cuestionar el de l’altre partit i aplaudir el del propi i mes quand les circumptàncies son semblants ERC Igualada per aquest cami no... Llegir més anireu enlloc s’hus veu el llautó

g

gabriel

IGD

4 de setembre 2017.18:43h

Respondre

El nivell de sectarisme d’Esquerra és impressionant! Si l’alcalde és d’ERC, recolzo el seu fitxatge. Si l’alcalde és d’un altre partit, el rebutjo. Au, seguiu així de sectaris i a... Llegir més Igualada continuareu sent minoritaris durant anys i anys

a

aaqualata

4 de setembre 2017.07:14h

Respondre

ERC: lamentable.
Si es vostre, recolzeu.
Si no es vostre, questioneu.
Desconec les aptituds practiques de l’Alcalde de Castellolí. Presenta bon currículum. Doncs a ERC li sembla bé, però... Llegir més als altres no.
Conec les aptituds pràctiques de l’Alcalde de Veciana per aquesta tasca. Doncs a ERC no li sembla bé, i als altres tampoc.
Per què ens ho mirem tot amb sigles de partit?.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.